torsdag den 31. december 2009

Ønsker for 2010...


I ønskes alle et glædeligt nytår, jeg håber at I kommer godt ind i år 2010 med alle de ønsker og drømme i må have....
Her bliver der ikke lavet nytårsløfter, alligevel har jeg de sidste dage gået og tænkt over nogle ting som jeg vil ændre på i 2010, et nyt år er en god anledning til at tænke over livet og se om der er nogle forandringer man gerne vil have der skal ske...hvad man sender ud er tit det man får tilbage.
Med ønsket om en dejlig aften, de varmeste tanker her fra 1.....

tirsdag den 29. december 2009

Nytårsmenu...

I disse dage planlægger jeg Nytårsaften som mange af jer sikkert også gør. Vi skal være herhjemme på 1. - først og fremmest fordi vi syntes at det er hyggeligt, men også på grund af Hugo, godt nok kunne vi sagtens tage ham med ud, men det er med hunde som med små børn, det er lettere at have ham hjemme, især sådan en aften hvor der er temmelig meget halløj- vi kunne aldrig drømme om at lade ham være alene.
Jeg ved faktisk ikke hvorfor at jeg går og tænker over hvad vi skal have at spise for vi ender altid med det samme nemlig fondue, det er rigtig 80èr agtigt, men det er også hyggeligt at sidde og spise fordi det tager sin tid, og når det først er forberedt er der jo ikke så meget der skal gøres - men kors i hytten, jeg syntes der er meget der skal handles ind til det !
Faktisk så var det letteste at bestille noget mad udenfra, der er restauranter der har nogle menuer der ser fantastisk lækre ud, og der er menuer i alle prisklasser - men jeg kan ikke rigtig få lokket resten af selskabet med på ideen.
Hvad får i at spise Nytårsaften, har I nogle traditioner...

søndag den 27. december 2009

281205...

Det er det der skal stå på den tatovering som jeg har villet have længe. Tallene skal stå på min venstre arm, nederst på håndleddet. Jeg er faktisk lidt ked af at jeg ikke kan få den lavet i dag, men jeg er på arbejde.

Jeg har brug for for at få det gjort, datoen er Thomas dødsdag. I dag for 4 år siden, kom døden og ændrede mit liv og min datters liv for altid. Vi er taknemmelige for at vi fik lov at kende ham i 13 år på godt og ondt.

Er jeg kommet over det - NEJ - for det gør man aldrig, men jeg har accepteret det lige fra den dag det skete, vi slukkede for Thomas respirator som han blev lagt i efter han havde haft hjertestop om natten, han havde været væk i 10 minutter, og de prøver der blev taget viste at han var hjernedød.

Vi er kommet videre - og vi er kommet godt videre, men den her dag vil altid være noget særligt for os - vi vil altid savne ham.....

Hverdagen...

Da jeg gik gennem byen i går så jeg at mange forretninger starter udsalg allerede i dag. De flester butikker har åbent, så jeg er ikke i tvivl om at folk vil strømme til byen i dag, enten for at bytte julegaver eller for at gøre et kup på udsalget.
Selv regner jeg med at jeg skal have lidt tøj, jeg har set en nederdel hos Noa Noa som jeg håber der kommer på bud, og også en enkelt kjole.

Hvad med dig skal du ud og gøre nogle kup på udsalget....
Min dag skal bruges på at komme lidt i orden her på 1. jeg skal jo på arbejde mellem jul og nytår og da jeg også skal holde nytårsaften så er der lige nogle ting der skal laves, min julepynt er blevet taget ned, det bliver den altid 1. juledag, så nu er der ved at ligne sig selv her igen, jeg kan godt lide julen, men jeg elsker også hverdagen...
Kan I have en god dag om I skal være sammen med familien eller på udsalg...

lørdag den 26. december 2009

Der må være en blonde...

Vi skal til julefrokost i dag, det bliver smadder hyggeligt, det er det jo altid når man mødes med familien og indtager noget god mad. Det er den første traditionelle julefrokost jeg skal til i år så jeg glæder mig til maden MEN - i går læste jeg at julemaden havde krævet sine ofre, ikke mindre end 267 gange havde Falck måtte rykke ud juleaften fordi at folk i det danske land, havde forædt sig og derved blevet dårlige....

HVAD SKER DER LIGE HER.... der kan være den naturlige forklaring at folk til hverdag lever så sundt at deres krop reagere voldsomt på julemaden, men der kan også være den årsag at folk ganske enkelt propper sig så meget at kroppen ikke kan være med, ja jeg må indrømme jeg syntes det er skrækkeligt - hvis man endelig har forædt sig så forstår jeg slet ikke at man bliver nødt til at skulle på sygehuset ! Hvad der er kommet ind skal helt sikkert nok komme ud !
Jeg glæder mig til maden og samværet i dag og jeg håber ikke at jeg kommer til at havne i statistikken :) - der må være en blonde som vi siger her på Fyn...
Kan I have en dejlig 2. juledag....

torsdag den 24. december 2009

Julemorgen må man tidligt op....


Så er gaverne blevet pakket ind her på 1. - anden og stegen ligger klar i køleskabet - nu er det tid til at komme igang med at forberede denne juleaften.
Jeg vil ønske alle jer læsere og bloggere en rigtig glædelig juleaften hvor I end befinder jer .....

onsdag den 23. december 2009

Gave før jul....

I går fik jeg den sødeste pakke fra Mette Lykke, hun kender min passion for Bambier, og de her er da slet ikke til at stå for, de strikkede bliver helt sikkert ikke pakket væk efter jul, det nænner jeg ikke. Hvor bliver man bare glad for at modtage sådan en pakke fra en i blogland.
Der var rigtig mange på posthuset og hente pakker, jeg hørte også at det var postens travleste dag.

Ja og hvordan går det ellers her i Odense, jow jow jeg er på arbejde, hvor længe jeg skal være her vides ikke :) , det andet år jeg var her kom jeg hjem klokken 22.00, så galt håber jeg ikke at det går i dag. Der skal helst lige handles ind til julemiddagen når jeg får fri.
Kan I have en god lillejuleaften....


tirsdag den 22. december 2009

Nu nærmer sig......


I år har vi på mit arbejde solgt rigtige mange juletræer til hele Europa, den ene lastbil efter den anden er kørt fra Danmark. I morges hørte jeg at producenterne er blevet gladere for at avle træerne da de nu får en bedre pris end de har gjort i mange år, og det er jo dejligt - prisen for forbrugeren er også steget tilsvarende, men hvad det er jo kun en gang om året.
I søndags skulle vi have hentet juletræ - hjem til 1. vi havde muligheden gennem vores personaleforening, desværre så kunne vil ikke lige finde nogen bil, der kunne forcere snemasserne, så vi dropper det og bruger det lille træ vi har på 30 cm, men det er nu også ganske fint :)
Jeg skal arbejde lige op til juleaften og også mellem jul og nytår. I dag skal jeg have købt den sidste gave og jeg skal på posthuset for jeg kunne se at der lå en pakke til mig fra Mette Lykke, og jeg er bare spændt.
Maden den er heller ikke kommet helt i hus endnu, vi skal jo kun være Cecilie og mig til julemiddagen, men i løbet af aftnen bliver vi nok en syv stykker, så der skal lige være lidt guf - jeg har ikke bagt og jeg har ikke lavet konfekt, når man nu har diabetes så er det ikke godt at kaste sig over alle det søde, jeg vælger istedet at købe noget god chokolade, og så bliver der lige lavet en enkelt marcipantræstamme.
Jeg håber at I alle er ved at have godt styr på julen og ikke stresser rundt. Sneen er igen begyndt at dale her på Fyn og de har varslet fyning....

torsdag den 17. december 2009

Findes der snemus...

Hugo er vild med alt den sne der er kommet og selv om der er sne ....

Kan det jo godt være at der er en mus- der bliver ihvertfald lige prøvet efter...
Man er bare en lille Gulddreng i den store hvide verden.....
Klar til at komme hjem og blive føntørret......
Dejlig torsdag aften til jer....

Pansret mandskabsvogn...

Ja ja ham sneguden hørte mig nok i går, vi har fået sne så hatten den passer, jeg syntes det er dejligt :) - okay i morges var der ingen busser så jeg måtte gå på arbejde, det er nu noget jeg gør hver dag, men ikke i en halv meter snedriver, det tog mig dobbelt så længe som det plejer, men jeg er kommet frem, JEG ER SÅ LIGE DEN ENESTE PÅ DET KONTOR JEG SIDDER, sådan -så kan jeg lære ikke at bede om så meget sne.
I Odense har der natten igennem var indsat en pansret mandskabsvogn da det har været helt umuligt for Falck at komme rundt . Situationen lige nu er at det sner igen, kønt det er det, og børnene har det sjovt - folk skal holde sig inde med mindre det er strengt nødvendigt at køre ud.
I går måtte Eneste barnet tø Gulddrengen op efter at de havde gået tur - han gik helt amok i alt det sne, og en tur i vandet var da ikke noget der afskrækkede sådan en vinterbader som ham -det bevirkede i at han blev transformeret til en stor iskugle, og føntørren måtte igang da de kom hjem. Efter aftenturen måtte han tøes op endnu engang, og da havde han ikke engang været i vandet, men der kan sætte sig mange iskugler i pelsen på en cocker :)

Ligegyldigt hvordan vejret er så skal jeg nok komme hjem til 1. - jeg må kæmpe mig gennem snemasserne ligesom Charles i det Lille hus på prærien.
Kan I have en dejlig dag i Sneland....

onsdag den 16. december 2009

Bønnen blev ikke hørt....

Forleden dag bad jeg om snevejr til Odense.....

I morges da jeg tændte for fjernsynet kom overskriften snekaos i Danmark... yes sådan, jubii.... hurtig hen og kigge ud af vinduet, men nej ikke så meget som et lille fnug er der kommet her i Odense, og jeg vil altså have det !
Min bøn er bare ikke blevet hørt, jeg må gøre det bedre, så jeg er da slet ikke misundelig på alle jer der har fået sne !
I det firma hvor jeg arbejder har vi en afdeling i Århus, dem har jeg lige snakket med her til morgen, og de har fået så hatten passer. Jeg kan godt se at det ikke er så godt hvis man skal ud og køre langt, men det skal jeg ikke, jeg skal kun gå -så kære snegud....
Men bortset fra det så ønsker jeg jer alle en rigtig dejlig onsdag, med eller uden sne........

mandag den 14. december 2009

Ikke flere sprøjter .....

Til trods for at jeg har fridag var jeg rigtig tidligt oppe i morgen, mit indre ur vækkede mig klokken seks og klokken syv var freden helt forbi, da min overbo skulle have slebet deres gulve.

Nu går turen lige en tur til byen - Eneste barnet har lige lovet at bage så der skal handles lidt ind, så selv om der var planlagt juleindkøb så bliver dagen istedet til hygge....

Skulle have haft min anden sprøjte for Pigflue i dag, men nu har Sundhedsstyrelsen besluttet at det ikke er alle der skal have den to gange.

Kan I have en dejlig mandag....

søndag den 13. december 2009

Måske skulle man gå igang….

Overvejer kraftigt at få købt den første julegave i dag, ja det er heldigvis ikke noget jeg kan få stress over, er sikker på at jeg nok når det inden juleaften. Gaver burde helt afskaffes blandt voksne, det er jo ikke andet end bytte købmand, det sjoveste er næsten hvor folk ønsker sig penge, ja nu får du lige 200 af mig og så får jeg lige 200 af dig……. hallo – skal vi også lige synkronisere vores indpakning. Ja i en af mine kollegaers familie, bytter de penge og det har jeg moret mig meget over hele ugen. For mig skal gaver købes med omtanke og ikke noget – nu skal vi altså have det overstået agtigt.

IMG_1729

Hmm og hvad så med vores juleaften, ja den har jeg faktisk slet ikke fået planlagt endnu. Eneste barnet og jeg skal holde her på 1. det har vi aldrig prøvet før, og jeg må jo nok indrømme at det er ikke noget vi går helt vildt meget op i, jo det skal være en hyggelig aften, men det skal alle vores andre dage også. Jeg er dog sikker på at det nok skal blive godt.

Jeg tror ikke at der hersker nogen tvivl om at vores mindre interesse for julen hænger sammen med at Thomas netop døde i julen for 4 år siden, desuden har vi nogle mindre heldige juleaftener at kigge tilbage på, sådan tror jeg det er i alle familier, hvis man ellers tør at kigge indad.

Min holdning til julen er også at den er kørt op i et plan hvor man har glemt det egentlige budskab. Nu handler det mere om hvor meget man kan spise og hvor mange dyre gaver der skal købes. Jeg er sikker på at når jeg går op i byen idag så møder jeg de første 100 mennesker der stresser rundt med et forvildet blik i øjnene, mænd der ser pisse sure ud fordi de skal tilbringe deres søndag med indkøb, istedet for fodbold og børn der umulige, medmindre de ikke er blevet anbragt et af de steder hvor man kan få passe sine børn fordi….. det er så svært at have dem med ud at handle….. hvem er det lige der har gavn af alt det her.

Jeg er ikke julesur, jeg kan godt lide højtider og traditioner, men jeg ville ønske at vi alle stoppede lidt op og tænkte over hvad det hele handler om…..nærvær,omsorg, kærlighed, bekymring for sine medmennesker, hverdagens små mirakler, og det at være et godt menneske… !

Det var lige et opråb her 3. søndag i advent… ha en dejlig søndag

fredag den 11. december 2009

Jeg vil have sne....

Sidste år kunne jeg rundt omkring på bloggene læse om sne. Her i Odense havde vi bare ikke det der lignede noget som helst, på et tidspunkt kom der lidt slud som de små børn prøvede at lave snemænd af, men ak det blev ikke så meget. Så nu er det at jeg kræver sne til Odense. Lad det bare vælte ned her, lad os sne inde, lad der komme så meget at de må sætte militæret ind !
KÆRE VEJRGUDER VI VIL IKKE SNYDES DENNE GANG....
Nå, men bortset fra det så går det ganske roligt her i Odense, jeg var til julefrokost i går aftes med mine kollegaer, det blev ikke noget vildt, det er jo begrænset hvad der kan ske sådan en torsdag aften.
Nu har jeg en lang arbejdsdag foran mig, men det skal nok komme til at gå som en leg :)
kan I have en rigtig god fredag.... og bed så lige for sneen til Odense.

torsdag den 10. december 2009

Helbredsundersøgelse...

For en lille måneds tid siden kom der et tilbud her på min arbejdsplads. Alle ansatte kunne få foretaget et helbredsundersøgelse, hvor der vil blive foretaget blodprøver, samtale om kost og en konditionstest.
Hold da op der har været delte meninger her på min arbejdsplads, med hensyn til om det var noget at folk ville have foretaget eller ej. Til trods for at der stod at resultaterne var anonyme er der alligevel nogle der har en vis skepisk over for om det er noget at firmaet kan gøre brug af .

Jeg skal ikke have nogen undersøgelse, ene og alene af den grund at jeg får foretaget en der er mere udvidet end den tilbudte, jeg bliver tjekket hver 3 måned, derudover er jeg tilknyttet OUH med hensyn til min diabetes, kost og motion. Hvis jeg ikke fik gjort det her så ofte, så ville jeg helt sikkert have taget mod tilbudet.
Det lidt groteske i det her er faktisk at dem der har takket nej til tilbudet er dem der måske nok skulle have takket ja - dem der vejer vejer for meget og puster som et lokomotiv bare de bevæger sig lidt. Jeg tror helt sikkert at en sådan undersøgelse vil få nogle til at ligge deres vaner om, mange går rundt med for høje sukkertal, blodtryk og kolesteroltal, uden at vide det. Måske er det angsten for facts der får mange til ikke at ville tjekkes.

Ville du have taget mod sådan et tilbud..... eller får du" eftersyn" hos din læge

onsdag den 9. december 2009

Berit... er det december....

Ja det kan jeg godt spørge om mig nogle gange om dagen, her går det hele lidt hurtigt, og det er slet ikke til at følge med dagene og med tiden. Men vi når jo det vi skal nå og når vi ikke mere så er der ikke noget at gøre ved det.
Måske var det i dag at jeg skulle slappe den når jeg får fri, faktisk så kan jeg slet ikke huske hvornår jeg har haft en stille aften :), men det kan jo godt være svært at holde sig i ro, når man er et livligt gemyt der helst vil en hel masse ting. I eftermiddag kunne det jo være ganske hyggeligt at tage Gulddrengen og gå på visit hos Mette, her er der en hel masse ting der skal hænges op på væggen.
Da jeg flyttede på 1 opdagede vi rigtig hurtigt at lejligheden skrånede, det er helt almindeligt for huse fra 1880, da vi skulle hænge ting op, var det øjemålet der skulle bruges, her duede det ikke med waterpass og andet moderne grej.
Det kan godt være at det var vanskeligt ved mig, men det er intet i forhold til hvad vi kommer op imod hos Mette, her er måske 10 centimeters fald på væggene i stuen :)
Nu må vi se hvad dagen bringer når jeg har fri....
Kan i have en god onsdag....


tirsdag den 8. december 2009

"Lauras store dag"....

Så er det I dag at vi skal flytte kommoden :) min veninde flytter nu endeligt ind i sin lejlighed der ligger et stenkast fra mig. Vi har lånt nogle stærke mænd til at flytte alle de tunge ting.
Jeg skulle så gå tidligere fra arbejde i dag, men hele vores edbsystem er brudt sammen så jeg ved slet ikke hvad tidshorisonten er på at jeg kommer herfra , selvfølgelig skal de ting lige falde sammen, jeg kan jo ikke bare gå - der er lastbiler der skal ud i hele Europa med blomster :)
Hvis I nu sidder og mangler noget at lave så fandt jeg lige den her i går - vi skulle jo nødigt have nogen lediggang her i december :)
Jeg vil endnu engang takke jer for alle de hilsner I sendte til mig i går, det gjorde mig varm og hjertet.
Kan I have en rigtig dejlig tirsdag, jeg håber at jeg kommer forbi jer senere på dagen.....

mandag den 7. december 2009

071219....

Jeg har fødselsdag i dag !. Eneste barnet var oppe før en hvis herre havde sko på, så jeg stod op til det dejligste morgenbord, vi sad i mørket og hyggede. Jeg har fået det dejligste armbånd, i lædersnor og et lille egern der er en sparebøsse, den var bare så sød, jeg skal nok få den foreviget.

Jeg skal ikke fejres med stor festivitas, jeg ved ikke om noget af min familie kommer forbi men ellers har jeg bestil bord i aften til Cecilie og mig, vi elsker at gå ud og spise og helt ærligt så gider jeg ikke lave mad på min egen fødselsdag..... :)

Kan I have en rigtig dejlig mandag.....

søndag den 6. december 2009

2. søndag i advent....

Jo jeg har skam allerede et lille juletræ, pynten der er på er fra Aspergren, hjertet er fra Rice.

Det er søndag morgen og det bliver ikke en af de dage hvor jeg kommer hviledagen i hu, nu kan man sige at det betyder ikke så meget for det er jo kun mig selv at jeg skal tage hensyn til. En hviledag er helt sikkert rigtig godt for stressede familier- især børnefamilier, en dag hvor stikket bliver revet ud hvor man kan have nattøj på hele dagen, smide sig i sofaen, ingen kontroltid, bare slappe af.

Jeg ved nu ikke hvor mange familier der får slappet af her i december, her i Odense er alle butikker mere eller mindre åbent så der kan blive foretaget juleindkøb - dem er jeg slet ikke gået igang med endnu og det gør jeg heller ikke.
Jeg kan godt undre mig når jeg står i Føtex, det er helt utroligt hvor meget at folk de handler ind, det ligner jo nærmest at der skal handles ind til et helt år, det kan godt være at der skal holdes julefrokost, men jeg tvivler alligevel på at der bliver drukket 5 pakker kaffe og spist 14 kilometer medisterpølse, min kollega havde lavet 400 frikadeller , så havde de 2 mennesker lige til december måned -, og til en julefrokost hvor de skulle være 8 - okay hvad sker der lige - vi spiser ikke mere fordi at det er december, det kan være at der ryger lidt anderledes ting ned i kurven - men det er så også det.

Her bliver der ikke bagt her og lavet meget konfekt, nogle gange kan det være godt at have diabetes :), hvis jeg ikke havde det, så er jeg sikker på at jeg levede af nougat her i december, jeg er nemlig født med et nougatgen, jeg har det fra min mor og jeg har givet det videre til min datter, vi kunne uden problemer spise en hel pakke uden at vippe med et øje, men vi gør det ikke :)

Nå, men tilbage til min søndag, jeg skal have gæster i aften, så der skal lige ordnes lidt her på 1., jeg skal i Elgiganten når de åbner, hvis de har åbent - det er nemlig ikke let at finde ud af her i byen, butikkerne kan ikke blive enige om det søndagsåbneri, så det er bare at se om man er heldig. Jeg drømmer om en eller anden lyskæde som man i mine feng shui øjne ikke kan få for mange af, derud over skal der vaskes og badeværelset skal skrubbes.

Kan du have en dejlig 2. søndag i advent.....

lørdag den 5. december 2009

Det kan ikke være Helligånden.....

Puha jeg er vågnet med den vildeste kvalme her tidligt lørdag morgen, ja faktisk har den været der hele natten, og selv om vi i disse tider skal tro på mirakler og helligånden, ja så er jeg altså ikke gravid, så det tyder på at noget andet lumsk er undervejs, og det gider jeg absolut ikke- jeg tror ikke at det er noget influenza for jeg har både fået stik for den almindelige og den nye pigflue, det kan bare gå over kan det.
Lørdagen er ellers planlagt, til formiddag skal jeg med Eneste barnet og min veninde ud og shoppe, jeg mangler nogle pakkekalendergaver til min søsters piger, de kommer i morgen så der skulle de gerne være i hus - julegaver er slet ikke noget jeg er begyndt at tænke på endnu, men jeg ser det heller ikke som nogen stressfaktor, dem skal jeg sagtens få købt når jeg kommer dertil.
I eftermiddag skal vi til min veninde og pakke køkkenting ud, det var meningen at vi skulle have flyttet de sidste tunge møbler i morgen, men de stærke mænd vi har fundet kan først tirsdag, så nu er der ikke andet at gøre end at tage os af de småting vi kan - så træls når man gerne lige ville i gang med at komme på plads og indrette.
Har I nogle planer for lørdag....

fredag den 4. december 2009

Kirker og huse....

Da Eneste barnet var lille lavede vi tit kagehus til jul, jeg må indrømme at det er rigtig mange år siden at vi sidst har lavet et, overvejer dog om det skulle være i år at jeg tager det store spring og atter kaster mig ud i at lave et.

Hvis du skulle have lyst så kan du finde en opskrift her
Da jeg selv var barn lavede min morfar hvert år en kirke ud af hugget sukker, den var nu også rigtig fin, i kirken var der lys , jeg kan huske at jeg kunne få meget lang tid til at gå med at kigge på den :)

I mit køkken har jeg også brugt sukker, jeg har en dekoration stående med små bambier, lidt gran og noget andet tingeltangel, den er lidt ligesom det her billede der er lånt hos dansukker der har rigtig mange andre gode ideer.
Kan I have en rigtig dejlig fredag.....

torsdag den 3. december 2009

Windows Live Writer…

For et stykke tid siden installerede jeg WlW et program hvor man kan skrive sine indlæg. Programmet giver en større valgmuligheder med hensyn til skrifttyper og billedbehandling end det man får når man skriver direkte i blogger. Mit formål med det hele var at jeg ville have lavet min blog om, formatet skulle være bredere, ja det er altså ikke noget man gør i det her program, det er noget der bliver gjort ved at ændre nogle mål i html koderne, egentlig ganske simpelt, et andet format ville kunne gøre at jeg kunne ligge større billeder her på min blog. Jeg har såmænd også været inde og prøve og billederne ja de bliver kanon store, det ser rigtig godt ud hvis man ser min blog på en stationær computer, jeg synes måske bare at glansen går lidt af Skt. Gertrud når man ser min blog på en bærbar, så er det billede det hele, men jeg overvejer stadig, det er første gang at jeg prøver at skrive indlæg med WLW, men det virker fint nok.

Og så til dagens julebilledeIMG_1683

Dette er Eneste barnets adventskrans, det skal dog siges at der lige blev knaldet nogle flere papirsblomster på inden at den blev afleveret, min egen med josef og alle girafferne står stadig på køkkenbordet….. smiler

Afrika krybbe

Vi kan godt blive enige om at der lige mangler lidt

IMG_1714

Den her Medusa krybbe tingest står inde i stue, det skal lige siges at den der “døde” fugl der ligger ved siden af er et uheld, jeg så den først da jeg lagde billedet på her, men det er faktisk en fugl som Gulddrengen leger med hver aften,den blive kastet rundt i hele stuen af ham selv, og nu er den åbenbart landet her…… ja man er ikke jagthund for ingenting.

Hmm, og hvad skal Pernille så lave sådan en torsdag aften…. det kan jeg hurtigt komme med et svar på…. så lidt som  muligt, jeg gider ikke engang lave mad, men helt sikkert så skal jeg se Top Model, det er så dejligt med fjernsyn man ikke behøver at tænke til.

Kan I have en rigtig dejlig torsdag aften….

onsdag den 2. december 2009

Ikke den hurtigste knallert...

Jeg er godt nok ikke lige den hurtigst knallert på havnen, ud i det med at få julepyntet og alt det andet juleri, der hører med sig her i december. Jeg syntes ellers lige at jeg var rigtig i julehumør i år, det er heller ikke fordi at jeg ikke har lyst, det er bare ligesom ikke kommet til mig.
De her kræmmerhuse fra Aspegren har jeg liggende i en kasse, og det får jeg jo ikke meget glæde af... smiler. På mit køkkebord står stadig starten til min meget alternative adventskrans bestående af to giraffer, to elefanter, Josef, Maria og det lille Jesus barn, og der står det jo også ganske fint. Jeg har fået lavet krans til Eneste barnet, og det var så ligesom det. Den bestod af hæklede svampe, bambier, papirblomster og medusa figurer med tal til at sætte i lysene, da jeg viste et billede af den fra min mobil til mine kollegaer tror jeg de syntes at den var så alternativ så de slet ikke havde ord for det.... men den er altså lidt sej, der skal nok komme et billede, men jeg er helt håbløst bagud.
Måske kommer det til mig over natten... de sidste to dage har jeg drømt, ja jeg har faktisk haft mareridt om at jeg havde fået mega brede hofter, det er altså ikke til at forstå hvor sådan noget kommer fra, lige siden jeg var 18 år har mine hofter og bagdel som er et lige stykke ligget på 88 cm, så hvorfor pokker drømmer man så lige om det :) ... gid mine andre mål også havde stået på stand by....
Nu vil jeg begive mig ud i det begyndende mørke og komme hjem....
Rigtig dejlig 2. december til alle jer.....