tirsdag den 11. september 2012

Ren røv og ynk......

Ja jeg har bare været væk længe, mit heldbred løb ind i turbulens. En ryg der sad fast, en virus på mine tarme, kiropraktor, ind og ud hos lægen, prøver og meget mere. Men nu er jeg på rette kurs, holder dog stadig fast i min kiropraktor han skal lige have bugt med det sidste.

Er træt som et plejehjem efter total doping i 3 uger med morfin og ketogan. Nu er jeg begyndt at arbejde igen og jeg skal bare have noget power ind i min krop så skal det nok gå.

Min store kærlighed... altså mit barnebarn bliver større og større. Det er total glæde hver eneste dag og lige det der kan få smilet frem når man ynker alt for meget af sig selv.

Nu ved jeg så ikke lige hvorfor jeg ikke kan sætte billeder ind i dette indlæg , det må jeg lige arbejde på idag så i kan få et update billede af Luca.....

2 kommentarer:

 1. Hej Pernille
  Øv øv og atter øv
  Godt du er på rette kurs - for sikke en omgang
  Ønsker dig go bedring -og pas godt på dig selv
  Knus
  Glæder mig til at se hvor stor frk. Luca er blevet

  SvarSlet
 2. Tusind tak skal du have Marianne, jeg håber også at jeg snart får mine kræfter tilbage så jeg kan lidt mere. ja jeg ved ikke lige hvad der sker for det med de billeder, men når jeg skriver i blogger får jeg slet ingen mulighed for at sætte billeder ind........øv

  SvarSlet