torsdag den 21. april 2011

Nu med forskellig smag....


I går fik jeg nogle forskellige mynter til min vindueskarm, de er lidt sjove. Der er en banan, en jordbær, en chokolade, en appelsin, en helt almindelig og en til mojito. Jeg er storforbruger af krydderurter så det her er lige noget der passer mig. I min køkken har jeg desuden, basilikum, salvie, purløg, stevia (planter der virker som sukker), og kinesisk te.... mit køkken det er ikke stort, men de skal være der..


Jeg arbejder selv om det er skærtorsdag, men pyt det er vi jo nogle der gør, men jeg vil ønske jer alle sammen en dejlig torsdag med sol og måske familie...

6 kommentarer:

 1. Dejligt med krydderurter, jeg har flyttet mine nærmere terrassen, der kommer en udsendelse på DR2 om Stevia....jeg kan ikke huske hvornår det er.

  SvarSlet
 2. Lyder helt vildt spændende med alle dine krydderurter... jeg har tænkt mig, at i mine to små højbede at ville plante lidt forskelligt i år. Det er da hyggeligt lige at klippe lidt af til maden...

  God påske til dig og dine, selvom det også er arbejdstid for dig...

  SvarSlet
 3. Jeg har også lige fået plantet lidt mynte i min tagrendekrukke. Så nu kan mojitoene bare komme an, jeg er SÅ klar.

  Må du også få en fantastisk påske :-)

  SvarSlet
 4. Hvor har du fået steviaen fra? og god påske til dig;-)

  SvarSlet
 5. Spændende med de mange forskellige mynter.
  Jeg elsker også krydderurter:-)

  SvarSlet
 6. Ih hvor spændende med alle de krydderurter. her i huset rækker det endnu kun til persille, stevia, basilikum, purløg og timian.

  Jeg har netop lavet kanelsnegle med stevia i stdet for sukker :) Og det smager faktisk godt :)

  Til de af jer der ikke har en stevia, så er det nemt at lave stiklinger af dem... så i skal bare finde en der bor i nærheden af jer der har en stevia... eller købe den på den lokale planteskole :)

  Stiklinger: tag et langt topskud, sæt i et glas vand og vent til stiklingen har lavet et godt rod-netværk. Plant i potteuld :)

  SvarSlet