onsdag den 27. april 2011

Nu på nålen....


Jeg har fundet de her flotte vimpler hos Karen, billedet er også herfra, dem er jeg ved at lave nu og det går utoligt hurtigt.


Lidt ynk skal der også være fra mig i dag :), min krop og jeg har det bare slet ikke så godt for tiden, dette bliver selvfølgelig ikke bedre af at jeg har nogle mega lange arbejdsdage. Jeg får nogle piller for at jeg ikke skal få anfald i min bugspytkirtel, de piller giver mig muskelbetændelse og ondt i alle mine led så jeg er ikke særlig mobil.... ligner faktisk en and der er skudt når jeg går.... men men men jeg skal til min professor den 4 maj så må jeg håbe han har en løsning med nogle andre piller.


Der er blevet holdt en konference om min sygdom ( ja det lyder fint gør det ) og nu tror man at jeg har en mutation i det gen der skal rense mit blod for fedt. Jeg bliver indkaldt til endnu en genetisk undersøgelse..... og mig ja jeg tager det stille og roligt...... hvis bare jeg kan få de smerter væk jeg går med nu så ville jeg blive glad


Kan I have en god dag derude, jeg forbereder mig på en 12 timers arbejdsdag.....

8 kommentarer:

 1. Jeg håber din dag trods alt bliver fyldt med dejlige oplevelser, der kan erstatte de grimme smerter.
  Sikke dejlige vimpler, der straks gav mig lyst til at finde hæklenål og garn frem :)
  Klem

  SvarSlet
 2. Hvorfor filan skal man da osse arbejde 12 timer når man har ondt. Stakkels dig. Ønsker dig rigtig god bedring.
  Klem MARIANNE

  SvarSlet
 3. Ja mete og marianne jeg håber også at det her bliver bedre i løbet af dagen , jeg må tage nogle piller der kan tage generne af de andre piller .... skruen uden ende. Desværre er der ikke nogle alternativer til mine lange arbejdsdage, det er bare at hænge i :)

  SvarSlet
 4. Det lyder da overhovedet ikke særlig rart... piller for nogen andre pillers skyld... det bliver jo som du selv skriver det, skruen uden ende. Det er da noget skidt... håber de snart finder en løsning for dig, og en 12 timers arbejdsdag er lang i forvejen, uden dine smerter... håber dagen løber afsted for dig...

  SvarSlet
 5. Tak skal du have Kirsten, jeg håber også at de finder på noget, det er jo ikke smart at skulle sidde og proppe sig med morfin

  SvarSlet
 6. Jamen, det kan da ikke gå !
  Håber virkelig en løsning findes.
  Stakkels dig:-(

  SvarSlet
 7. hej Pernille

  øv øv for lange arbejdsdage og smerter...det hænger jo slet slet ikke sammen...
  håber du får en masse godt a vide den 4.
  -super søde flag/vimpler ♥ -glæder mig il at se din udgave :)
  hjerterne laves ..... hold "alt"-knappen nede imens der tastes 3 på numerisk :)♥
  kh :o)

  SvarSlet
 8. Jamen Pernille dog - er du nu blevet en mutant! :oO

  Håber proffessoren snarest kan finde en løsning på dine smerter og problemer...det er træls at sidde så længe på job med smerter.
  Hende "boss-woman" må til at finde en afløser så du kan få lidt mere fri ;o)

  Søde vimpler - hvor skal du have dem sat op henne?

  Knus og god bedring til dig ven - pas nu på dig selv, ellers ved du godt jeg "sladrer" til chefen så du bliver sendt hjem...hø hø hø... ;o)
  Sanne

  SvarSlet