onsdag den 4. januar 2012

Måske en tur i Ikea....

                                   
Her i Odense har vi Ikea og vi til og med den der er størst i hele Skandinavien.
Jeg satser for vildt på at komme derud i eftermiddag. Vi har ingen bil så det handler lige om at finde nogle der kan køre en..... ikke at vi skal have så meget som der er her på billedet, men lidt kommer der jo altid med hjem.

Jo jo det stormede skam også her, men jeg tror at Odense er sluppet billigt. I København var det også uvejr alligevel fik Min Søster Andrea, af jer andre bedre kendt som http://frkpi-i-galopp.blogspot.com/ kæmpet sig gennem storm og regn og fik købt de fineste perler til os, de samme som der er på billedet nedenunder, så nu kan vi også lege med perler sammen, trods afstanden fra Odense til København
                                       
                           
Godt kæmpet Pi, men din bonus var at du fik købt det halve af Illum :)

Dejlig onsdag

2 kommentarer:

  1. Du skal passe på med Ikea - Når jeg tager derud kommer jeg altid hjem med alt for mange (i mit hoved) gode idéer, ting og sager. Mit tip er nu at tage cyklen for cykelkurven sætter sine begrænsninger..

    SvarSlet
  2. Det var vist rigtigt godt at jeg ikke tog cyklen for så var jeg aldrig kommet hjem :), men måske skulle jeg gøre det næste gang så bliver det helt sikkert billigere :)

    SvarSlet