mandag den 2. januar 2012

Vi har dem jo ....
Selv om det ikke er os alle der vil indrømme det så tror jeg alle at vi har nogle nytårsforsætter . Det har jeg ihvertfald altid.... og jeg synes ikke at det er nogen dårlig ting. Det er altid vigtigt at reflektere over livet og lave nogle ændringer hvis det er det man har brug for. Det er jo så oplagt for mange at gøre det ved et årsskift.Jeg synes det er helt okay at nogle har en ide om at ville tabe 50 kg, på fire dage og at løbe jorden rundt to gange, bare man da for pokker har et eller andet.

Og hvad så med mig selv sagde konen... jo jeg skal forsætte mit liv som jeg gjorde i 2011,  lige give den en tand mere med de projekter jeg har gang i . 2011 var et godt år.
Ikke alt er jo perfekt her i livet og det er ikke alting vi er selv bestemmer.

Jeg er altid et glad menneske, jeg forstår ikke smalltalk og leverpostej, mit liv er for kort til sådanne ting . Er jeg frelst, nej det er jeg så ikke jeg har bare prøvet rigtig mange ting, og så er jeg nok i nogles øjne røv dominerende, selv synes jeg det er helt fint :), for jeg er samtidig meget tålmodig...

2012 bliver helt sikkert et kanonår for der kommer til at ske rigtig mange ting,  hallo hvem var det der skulle være mormor lige om lidt.
Helt sikkert bliver der også noget lort indimellem, sådan er livet jo og heldigvis kan vi ikke forudse det, så det er med at tage hver dag og gøre den til en fest, vi er selv ansvarlige for det meste af vores liv.

Så dejligt 2012 til jer alle.....

3 kommentarer:

  1. Du har så meget ret...vi har selv et ansvar for vores eget liv..udefra kommende ting kan vi ikke styre, men vi kan vælge om de skal styre os... :o)

    SvarSlet
  2. I lige måde - det bliver jo spændende med dit nye 'job' som mormor :-)

    SvarSlet
  3. Tak og et fantastisk og leverpostejfrit nytår til dig :) Jeg har ikke rigtigt nogle nytårsforsætter - jeg tog ligesom forskud på de glæder i juni ;)

    SvarSlet