lørdag den 26. januar 2013

Ænder og Tintin ….

pernillemobil 1089

Jeg har fået lavet de her rangler til Luca Malou, de var meget lette og noget som alle kan lave selv om man ikke er vant til at hækle.

Som alle andre steder så er der koldt her i Odense. Jeg bor lige ved siden af Munke Mose og i dag skal der fodres ænder

munkemose

God lørdag til jer alle ♥

4 kommentarer:

 1. Fine rangler :) Og sikke smukt der er ved mosen :) Knus

  SvarSlet
 2. Pernille... kommer man nogensinde over at have aflivet sit kæledyr??? Mit hjerte er bristet og helt i stykker.


  Når det er sagt, så går det med kuglerne over. Lige nu er han lille, og indtil du får ham neutraliseret, ( hvilket du skal love mig at gøre ), så bliver han den mest tilfredse lille kanin. Der går nogle måneder efter operationen indtil der er helt styr på tingene, men heldigvis er de jo lette at fjerne :). At lære ham at tisse på toilettet, sker ved at du sætter kassen der hvor han sætter sig allermest af sig selv. Det handler nemlig om, at han har en ynglingsplads der har lige den rette duft. Det er også vigtigt at der er hø han kan gnaske i samtidigt, for kaniner elsker at hyggespise når de tisser hihi.

  Husk endelig at spørge hvis og når der dukker nye spørgsmål op. Husk også at kaninforum er SÅ søde til at hjælpe, de har støttet mig så fint de sidste dage OG til sidst.. har du brug for at ringe så gør det endelig. Jeg vil altid gerne hjælpe dig. Bare send en mail, så kan du få mit nummer, eller spørg efter det hos Pi-Andrea, hun har det også.

  Mange knus
  Henriette :-)

  SvarSlet
 3. Kære Henriette

  Jeg ville ønske at jeg kunne sige til dig at man kommer over det, og det kan også godt være at man gør, men jeg græder stadig over Hugo og savner ham så meget i min hverdag at det gør ondt, hvergang jeg ser billeder af ham gør det bare endnu mere ondt.
  Jeg lover dig at jeg nok skal få Mingus neutraliseret jeg tager ham snart til dyredoktoren, men han er jo ikke fyldt tre måneder endnu. Det er som om at hans tissekasse er blevet hans seng og selv om jeg flytter det til det hjørne hvor han tisser, så tager han bare et nyt hjørne. Jeg får lige dit nummer hos Pi
  Kærligst Pernille

  SvarSlet