tirsdag den 22. januar 2013

Op på hesten igen....

Nu har jeg sat mig for at jeg skal til at blogge igen hver dag, det er jo lige det med at tage sig sammen :)
Jeg har det efter omstændighederne rigtig godt. Det betyder også at jeg så småt skal til at arbejde igen, noget jeg glæder mig rigtig meget til. Jeg begynder på mandag.
Ouh er ikke det hurtigste hospital med hensyn til svar på scanninger, jeg går stadig og venter på svar på en scanning fra den 9 januar.
Der er ikke sket det vilde her på 1. andet end jeg har brugt tiden til at prøve at komme til kræfter. Og oh my good jeg er begyndt at gå til fitness. Jeg vil sige det som det er..... jeg bliver aldrig bidt af det :), min søster er helt besat og min datter går nu i den samme retning., det sker ikke for mig, jeg skal bare op på hesten igen.
Mit lille dejlige barnebarn er lige blevet 10 måneder Billede: Tillykke med dagen min elskede farmand<3
Jeg har fået strikket og hæklet lidt her på det sidste til Luca blandt andet den her kanin

Kan I have en god og dejlig tirsdag...

8 kommentarer:

 1. Velkommen tilbage :) Hvor er det dejligt, at du har det godt (efter omstændighederne). Hvor er hun sød lille Luca - en rigtig charmetrold.

  SvarSlet
 2. Åhh kan stadig ikke komme mig over at du måtte af med Hugo. Det er sgu da ikke til at fatte. Når det er sagt, mon så ikke det vil være godt for dig at skrible lidt her? Jeg har jo oplevet at det gavner mig at "tale" om det svære på bloggen, uden at det nødvendigvis er det rigtige for dig, men .. bare det at læsse lidt af.

  Jeg ved også godt hvor svært det er at få begyndt igen, så jeg har som start lovet mig selv at jeg om ikke andet bare vil poste et billede hver dag, når jeg har skrivekriser. Selv det at have en rutine er godt for mig. Der er jo bunker af billeder fra vores bloghistorie, som tåler gensyn og genoplevelse :)

  Håber at du kommer dig helt igen, og jeg sender mange varme knus til dig.
  Kh Henriette :)

  SvarSlet
 3. Hej Pernille.
  Dejligt at høre at du nu er ved at komme til kræfter igen, og atter har fået lyst og overskud til bloggen
  At DU Pernille, skulle komme til at gå til fitness havde jeg aldrig troet :oD
  Men kan også sagtens følge dig i, at du ikke bliver "hooked" på det - dét kender jeg alt for godt!
  Jeg har ikke fået svaret dig ang. at ses igen, men har ikke glemt dig ;o)
  Men også hos mig er der sket en del forandringer, og jeg har lige nogle ting jeg skal have vendt (et par gange) i mit hoved, inden jeg lige er klar til venindebesøg og i det hele taget social kontakt igen.
  Håber det går stadig fremad med dig - pas nu på ikke at overdrive dét der arbejde...(kender dig jo!) ;o)
  Knus og fortsat god bedring - og endnu engang tillykke med Luca.
  Tænk, allerede 10 måneder gammel, som tiden dog går.
  Sanne

  SvarSlet
 4. Ja velkommen tilbage!
  Jeg kan godt forstå at du ikke er vild med fitness - jeg har også kun udsat mig selv for det få gange og kun for at få god samvittighed.
  God vind med din vej tilbage
  Signe

  SvarSlet
 5. Dejligt, at læse et indlæg fra dig igen... og skøn læsning, at du er på vej mod lysere tider...

  Hvor er hun altså smuk, den lille Luca - tænk, 10 måneder... det er jo ikke til at fatte. Så er der jo en 1 års fødselsdag inden for rækkevidde ;-)

  SvarSlet
 6. Dejligt at høre fra dig igen ...
  Jeg bliver heller aldrig vild med fitness, men gerne en rask gåtur !

  SvarSlet
 7. Hej Søs
  Det er bare så dejligt at det går fremad og selvom du ikke kan lide det, er det altså bare sejt at du er begyndt at gå til fitness. Og tro mig du kan også blive hooked på det :-). Glæder mig til at se jer på søndag. Har en feriedag i dag, så jeg kan få forberedt lidt.
  Knus

  SvarSlet
 8. Hej alle sammen tusind tak for jeres kommentarer det er dejligt at blogge igen, tror jeg vil bruge Henriettes råd og om ikke andet poste et billede hver dag. Og nej Camilla jeg bliver aldrig hooked på det fitness men jeg skal nok gå derop :)

  SvarSlet