torsdag den 20. januar 2011

Jeg har lyst....


Til at sætte tænderne i sådan en lækker sag som den svenske fastelavsbolle.
Må man så lige det...... nej nej nej - der er jo dømt livsstilsændring !!!!
Fuck det er næsten et af de ord jeg er ved at brække mig over.... Nu vil folk ikke længere sige at de er på kur..... nej nej vi er da på livsstilsændrig... tra la la ..... halvdelen af de livsstilsændringer er altså kure, kald dog en ged en ged !
Jeg har været på livsstilsændring ( dengang jeg blev syg, og efterfølgende fik råd og vejledning ved en diætist) og sådan lever jeg stadig - jeg er SUND - men vil jeg smide kilo, så skal der altså mindre kalorier til, sådan hænger det bare sammen, og så snakker vi altså KUR.
Hvis man åbner køleskabet her på mit arbejde så vælter det ud med gulerødder og cheasy - JA JA VI ER PÅ LIVSSTILSÆNDRING, nej det er i så IKKE, for det er jo ikke noget i spiser hele året, det er forskellen.
Nå til jer som ikke er på LIVSSTILSÆNDRING ELLER KUR :)- så er der lige 43 opskrifter på de mest syndige kaloriedejlige fastelavnsboller her
Dejlig livesstilsændringsdag til jer :) :) :)

11 kommentarer:

 1. kære Pernille

  om man lever sundt - er på kostomlægning eller kur...
  så skal der F.... være plads sådan én i mit liv :)
  kh fra en der er på lidt færre kalorier end før nytår :)

  SvarSlet
 2. Der skal helst være plads til lidt syndigt lækkert ind imellem :-) Jeg fik en enorm fastelavnsbolle i forgårs, og nu er jeg kureret for det næste stykke tid ;)

  SvarSlet
 3. Heldigvis gider jeg ikke bage i dag...livsstil - ja bvadr!

  SvarSlet
 4. pernille , det er ikke så svært endda , om nogle måneder tænker du ikke på kager og søde sager , jeg taler af erfaring :-) vi har siden november måned spist sukker og fedt fattigt ( og der er faktisk en masse lækker mad der også) og jeg har tabt mig små 5 kg ved bare kost omlægning :-) Selvfølgelig skal der være plads til en kage , et glas vin osv. ellers blir det for surt . Man kan kalde det hvad man vil , det er jo heldigvis et valg vi hver især træffer :-)

  SvarSlet
 5. Ja Marianne det kan jeg godt følge dig i :)

  Madame jeg sidder her og bliver helt misundelig

  Ja Lone det er et ganske frygteligt ord,... griner

  Hej Garnmoster, nu har jeg ikke fået kager og søde sager i flere år, da jeg får insulin, men jeg ville være et skarn hvis jeg ikke indrømmede at jeg stadig tænker på det :) :) på grund af min insulin spiser jeg rigtig sundt, men jeg synder da nu og da, hvilket jeg også gerne må, tillykke med de 5 kilo det er rigtig flot

  SvarSlet
 6. Hæ-hæ... Der er rigtigt mange, der starter med en "livsstilsændring", men må indse, at det endte med at blive en "kur" i stedet, og så vender tilbage til flæskestegen og den brune sovs.

  Sådan en fastelavnsfætter gad jeg altså godt at sætte tænderne i. Lige nu.
  Godt der er temmelig langt til bageren, og godt at den nærmeste bager er en temmelig dårlig en af slagsen, som sjældent frister ;)

  ~ Karina

  SvarSlet
 7. Jeg giver dig helt ret Frau Putz, hvor er det heldigt at det er en dårlig bager der er tæt på dig :) :) for man kunne godt blive ledt i fristelse :)
  Knus

  SvarSlet
 8. jeg springer din fine lækre link over og læser den iKKE, for jeg er nemlig på KUR. Har et mål, og vil helst ikke lade fristelserne ødelægge den :-)
  Men for pokker hvor er det svært. Og som en klog mand sagde til mig den anden dag " Det kommer til at gøre ondt - og det både psysisk og fysisk" og han har ret.

  AV

  SvarSlet
 9. tak i lige måde, jeg har det nøjagtig lige sådan, men holder stand lidt endnu, for jeg har faktisk tabt mig lidt !

  SvarSlet
 10. Vi er IKKE på hverken kur eller livsstilsændring. Vi er bare blevet mere bevidste og har lavet en aftale om at alle selv styrer deres indtag, men at jeg garanterer at aftensmaden er korrekt sammensat og ikke for fed.

  Det hjælper!!

  Og så kan man kalde det hvad man vil, bare vi taber os

  SvarSlet