mandag den 18. april 2011

Koldskål på den gode måde..


Nu kommer det gode vejr, og hvis man er som mig - får man lyst til koldskål.... jeg elsker det.

Sidste år fandt jeg en variation hvor der ikke er sukker i...... jeg har diabetes og desuden vil jeg gerne have at min mave engang bliver flad ( oh my good det har lange udsigter :)


Man kan lave det sådan:

1 liter økologisk kærnemælk

1 liter cheasy med vanijle

kernerne fra en stang vanilje eller vanijlesukkers

saft og skal fra en økologisk citron


Hvis man ikke vil have sukker er det en rigtig dårlig ide at bruge kammerjunker, hos os bruger vi en musli uden sukker og det ultimative er friske jordbær skåret i skiver.


Dejlig soldag til alle jer ...


4 kommentarer:

  1. Mmm.. ja.. Det er koldskål tid! Tak for opskriften, den skal prøves :)Kh. MetteSofie

    SvarSlet
  2. Vi er hoppet på koldskålen. Fik det sidste lørdag ;0)
    Den minder meget om den opskrift jeg bruger.
    Bon appetit!
    kh Kari

    SvarSlet
  3. Jeg elsker koldskål, men er faktisk normalt mest til den "tarvelige" uht behandlede, som ikke engang behøver at stå på køl. Fordi jeg ikke kan fordrage den tunge smag af kærnemælk og æg. Din opskrift lyder til gengæld rigtig god - lutter ting jeg kan lide - så den vil jeg glæde mig til at afprøve!

    SvarSlet
  4. Jeg har prøvet opskriften her til aften, og den var rigtig skøn! Jeg har lavet en indlæg, hvor jeg selvfølgelig tydeligt har vist tilbage til dette indlæg. Tak for en dejlig opskrift!

    SvarSlet