mandag den 17. oktober 2011

Lig stille og spred benene....Ja den sætning er altså kun en jeg kommer til at sige en gang til mit kommende barnebarn :)

I dag skal min datter scannes og jeg har det altså lige lidt som juleaften.

Aldrig havde jeg da troet at jeg ville ønske at vide om Baby Schufri er en dreng eller pige, men man har jo et standpunkt til man tager et nyt, og jeg ville da bare lige elske at vide hvad jeg skal være mormor til, ikke at det betyder en dyt, men alligevel.

Så tag lige og kryds jeres fingre....

8 kommentarer:

 1. Har du fået lov til at komme med? Det er stort :)
  God fornøjelse med kigget.

  ..og jo, noget af spændingen ryger da, når man kender kønnet, men tikl gengæld kan man strikke, sy og handle meget mere målrettet og derved aflive æggeskalsgul og beige....

  Da vi i tidernes morgen ventede den mindste- og efter "kun" at have fået drenge, vidste vi godt at vi skulle have en pige, men valgte at holde det for os selv, fordi vi ikke ville skabe for meget postyr i de to drengefamilier over den enlige pige, der ville komme :)

  SvarSlet
 2. Det bliver da helt vildt spændende... men bare baby er rask og har alle ti fingre og tæer ;-)

  Men lidt spændende er det da ;-) det gør jo også det noget nemmere, at hækle, strikke og sy til bebsen når man ved kønnet ;-)

  SvarSlet
 3. Jeg har lige lært dig at kende ved et tilfælde. Elsker disse tilfælde! Jeg bliver hængende og følger med i din hverdag :-)

  SvarSlet
 4. Hej Pernille
  jeg krydsede fingre og håber det bliver det du ønskede :o)
  knus♥

  SvarSlet
 5. Jeg har læst med her på første, i noget tid! NU måtte jeg lægge en hilsen! ;) Selvom man kender kønnet, og spændingen er væk, er babyen ligeså lækker som hvis man ikke vidste det!
  Måske læser vi imorgen, om det er en pige eller en dreng?
  Smil fra Anne, mor til Felix (marts 11)

  SvarSlet
 6. Tusind tak for alle jeres kommentarer jeg vil give jer ret i at det er helt ligegyldigt hvad køn det er bare alt er som det skal være, alle babyer er velkomne.

  Vi har fået det at vide så læs med i morgen

  SvarSlet