torsdag den 13. oktober 2011

Så er der bryster ...Har du lyst til at kaste dig over et par lækre bryster så har du chancen her. De kan eventuelt bruges for enden af et halstørklæde - tror det - altså halstørklædet-  blev vist på et tidspunkt i fjernsynet under en støt brysterne kampagne.

Du finder opskriften ved at klikke på billedet.

Jeg har lige været uheldig, røg ind i en madforgiftning, spiser så aldrig mere kineser mad, den var ikke sjov og den udløste et anfald i min bugspytkirtel, men nu er jeg klar igen.

Mine fridage, inden jeg blev syg blev brugt på at lede efter den ultimative barnevogn til Baby Schufri, vognen den er alt andet end praktisk, men hold da - og her må man bande - kæft hvor er den flot.

Sådan en vogn er vist kun beregnet til hvis man skal køre i byen - og det er jo det Baby skal, nu står den hjemme - vi fandt en brugt vogn som man ikke kan se er brugt og prisen den var helt okay i forhold til nyprisen på sådan en karet.
Jeg skal i Irma på vejen hjem, de har de mest utrolige grødblandinger, og nu skal der grød på bordet her i huset, griner det er altså ikke på grund af barnevognen, men det skulle være så sundt.

Kan I have en dejlig dag........

4 kommentarer:

 1. De bryster er for sjove...
  Har haft sådan en barnevogn til vores førstefødte, ren luksus i høj grad, ingen praktisk løsning over den overhovedet...Kan huske folk gloede, når vi kom promenerende, for det er lige hvad denne vogn er, en promenadevogn, lyder det ikke fornemt?? Kom på et tidspunkt til at mangle et hjul til den, kan huske det blev dyrt, som i meget dyrt, men det var luksus....GG

  SvarSlet
 2. Griner ja Ditte, de hjul er meget mere end dyre, vi har været inde og kigge, heldigvis så fejler vognen intet :)jeg ved at min datter glæder sig til at køre med den ♥

  SvarSlet
 3. HOLD kæft mand, den er hamrende flot ;-) sådan en ønskede jeg mig, da jeg fik mine to piger - for snart mange år siden ;-)) - men pigernes far var åhhh så praktisk anlagt, så den fik jeg ikke ;-))

  Nøj - hvor bliver baby fint kørende ;-))

  Og øv for en omgang madforgiftning, godt du er oven vande igen...

  SvarSlet
 4. Ja mit barnebarn kommer da til at køre på første klasse :) jeg glæder mig til jeg skal trille med den. Det skal nu siges at de kommende forældre også har en vogn de har arvet som er meget meget praktisk ♥

  SvarSlet