fredag den 27. januar 2012

Sne og chokolade ...

Chokoladepinde 2 stk.
Så kom sneen til Odense, det var mere end glat at gå på arbejde, nu sidder jeg indenfor og nyder at det daler lige så stille ned fra himlen.
DET ER HELT KLART VEJR TIL VARM CHOKOLADE

Man kan sagtens lave sine pinde selv af chokolade der smeltes, jeg bruger 70 % chokolade, i nogle af pindene komme jeg knust kandis,hvis man vil have noge sjove klumper kan man smelte det i forme til isterninger eller bruge nogle udstikkerforme. Chokoladepinden opløses i mælk der er ca 80 grader.

God snefredag til jer derude

3 kommentarer:

  1. Sneen har ikke ramt her endnu...men sådan en gang varm chokolade kan nu godt bruges alligevel... :oD

    SvarSlet
  2. Ja det kan det helt sikkert Pi, Cecilie og jeg skal lige ud og proviantere inden at der kommer håndbold :)

    SvarSlet
  3. De smager så godt ;)
    God ide at lave dem selv,
    det kan da kun gøre dem billigere.

    Yt

    SvarSlet