mandag den 20. februar 2012

Freestyle ... sådan ....Ville så gerne lave en lille slags vest bolero til Baby og trods stor søgen kunne jeg ikke finde nogen.Jeg er slet ikke hardcore strikker, men alligevel så lykkes det mig at lave den her og jeg er bare super tilfreds med formen, jeg håber at i kan se at der er et lille ærme på.

Faktisk så synes jeg at den er blevet rigtig sød, der er bare lige et aber dabei ved det.... måske har jeg kommet til at strikke den i så tykt garn at Baby måske ikke kan bevæge sig fordi at den er lidt tung.... men det kan måske også have sine fordele :), men anyway nu ved jeg hvordan at jeg skal lave den og så må jeg jo bare forsøge mig med lidt tyndere garn ....
De øverste hvide bukser med flæser har jeg også selv opfumdet, resten er blevet til ved hjælp af opskrift, nu skal der bare knapper i ..

2 kommentarer:

 1. He he....undertrøjen er også på strikkepindene her, men de der cardigans kunne jeg godt tænke mig at vide, hvor du har fundet?
  De er da for cute! :o)
  Synes også det er superhyggeligt at sidde og strikke tøj i de størrelser - det giver en indre ro, og jeg glæder mig også for vildt til at blive BonusFarmor til oktober ;o)
  Knus
  Sanne

  SvarSlet
 2. PS. din bolero er da VIIILDT sød, der er jo en lille Ole Opfinder i dig Pernille ;o)
  Knus
  Sanne

  SvarSlet