fredag den 3. februar 2012

Skide smart .....

Hvad sker der når man lader en bog med sådan et billede ligge på sit køkkenbord
Jo så er der da bagt fastelavnsboller til man kommer hjem fra arbejde.... det er så skønt at bo i samme ejendom som Eneste Barnet..
Måske er det fordi at sneen daler i store fnug fra himlen at jeg er blevet forelsket i det her
Pinned Image
Må lige hjem og se om der skulle være tykt garn på lager...

4 kommentarer:

 1. Aih.. skal bagebogen bare ligge fremme på bordet så... det må jeg da prøve. Tror nu ikke på mirakler ;o(
  Som mor til tre, nu meget store drenge, er det nok ikke sandsynligt. Her lyder det mere noget i retningen af (og meget højt) "MOAR vi elsker kage"! Med andre ord, skal DU ikke snart bage ;o)
  Den lille grønne pose er da skøn. Så komme lille babypigen til at ligne en ært. SØDT ;o))
  God weekend.

  SvarSlet
 2. Hvor er det et sejt og sødt svøb :) jeg har en nevø hvis kone venter sig... kunne du røbe, hvor du fandt opskriften?

  SvarSlet
 3. Skynd dig at strikke sådan et svøb det ser praktisk ud- for vinteren strenges---- og vinterbørn skal i uld så det må du se at få færdigt. Det ser skønt ud med den fastelavnsbolle. Jeg er jo blevet bedste og jeg strikker også på livet løs for tror du ikke sådan en lille dame på snart 3 uger har en 9 cm lang fod!!! Hvad giver du mig så ingen af nyfødt tingene passer- så jeg må i gang igen.

  SvarSlet
 4. Hanne det kan godt være at du ikke får succes når du har tre drenge :) så det bliver helt sikkert dig selv der må igang som du selv skriver :)

  Helle jeg har fundet billedet på pinterest, du kan prøve at gå derind via min side, der er ingen opskrift, men den ser ikke svær ud, når den er foldet ud ligner den et stort blad, selv om jeg ikke er hardcore strikker så tror jeg at jeg kan lave den efter fri fantasy.

  Karin, en fod på 9 cm :), ja hvis Baby har det så er der helt sikkert også nogle strømper som jeg har lavet hun ikke kan passe, tusind gange tillykke med at du er blevet bedste, jeg glæder mig til de næste 4 uger er gået så er det min tur

  SvarSlet