fredag den 4. juni 2010

Så kom den frem....

Grillen - og hvor er det bare skønt, det er så hyyyyyyyyygeligt. Sidste år købte jeg en Weber grill, den er super, men nu overvejer jeg at købe en lille Bodum grill, den man ser i reklamen med en abe, den ville være smart når vi ikke skal grille så meget, jeg kunne se at de brugte den i haven ved siden af os i går. Munke Mose er også fyldt med mennesker der sidder og griller på engangsgrille - der skal ikke mange solstrejf til for at folk kommer ud.
Hvor er det skønt at have sådan en lille byhave som vi har - men uha vi er ikke rigtig kommet igang i år, så her i weekenden skal den have en ordentlig omgang - græsset skal trimmes, bedene ordnes, og der skal males murværk.
I aften er der igen Odense Open by Night så mon ikke jeg skal en tur igennem byen.
Kan I have en rigtig dejlig dag ....

6 kommentarer:

 1. Ja byhaver burde være obligatorisk.

  Jeg kender et boligkompleks, hvor folk IKKE må ligge og tage sol på græsset og da slet slet ikke grille. Det må være rædselsfuldt at bo sådan et sted..... men nemt arbejde for havemanden at holde så steril en have.

  SvarSlet
 2. Jeg har en gasgrill, det er super til én!
  Har også en lille ko i støbejern - rigtig fin grill!

  SvarSlet
 3. Kære Pernille
  Hvor ser det hyyyyyyyyyygligt ud.
  du er heldig, at du må grille, hvor du bor, jeg må nøjes med at få griller i hovedet. Her må vi ikke grille, men en gang om ugen tændes den store gril på fællesarealet, så kan vi komme til socialt samvær medbringende vores kød og drikkelse. Der er ret skønt med en stor pergola.
  En god weekend til dig
  Knus

  SvarSlet
 4. Du vil helt sikkert blive glad for en lille gril.
  Fik en grøn weber til mor´s dag forrige år.
  Den er kanon også til at tage med på tur.
  Hvor lyder det bare hyggeligt med By night i Odense.
  Vi har det også i Farsø, men det er ret kedeligt...
  Ha´en dejlig weekend.
  Knus Susi

  SvarSlet
 5. Vores grill var også i brug i går, rigtig skønt. Den lille Bodum grill virker ret smart.

  Rigtig god weekend :-)

  SvarSlet
 6. I Århus er der "Verdensbilleder" i aften. butikkerne har åbent til midnat. Vi kommer nu ikke afsted men der skal nok komme mange mennesker. vi skal grille - tror vi har gjort det 4-5 gange i den sidste uge. Det er skønt ;) I aften er det kylling vi skal have :P God weekend. Knus

  SvarSlet