tirsdag den 10. august 2010

Massage må der til.....

Jeg har ondt i min ryg i de her dage, det er lidt træls men sådan er det bare nogle gange. I går fik jeg massage af min datter så nu kan jeg lige klare den til i aften.

Men vi mennesker er jo ikke de eneste der har brug for lidt omsorg.

Min datter havde i hest i mange år og der lærte jeg at give hestemassage. Nu har jeg lært mig selv at give hundemassage og jeg kan love jer for at min lille Gulddreng han er salig når han får en tur. Hans ynglingsmassage er hoved og potter. Hvis du kunne tænke dig at prøve og ikke lige ved hvordan du griber det an, er der meget hjælpe at få på Youtube, ovenstående er bare et eksempel. Du kan gå ind og skrive dog massage og der kommer rigtig mange videoer op.

Kan I have en dejlig tirsdag

8 kommentarer:

 1. Jeg mener også at kunne huske, at du ind i mellem skriver at din ryg driller dig... hvor er det træls, for det er lige som den der bærer hele kroppen... håber det snart går over igen...

  SvarSlet
 2. Jeg er da bekymret for dig og din ryg... :o(
  Tak for det fine tip om hundemassage...jeg giver altid Baby-hunden massage på skuldrene og hun er simpelthen i den syvende himmel imens... Tror jeg skal prøve med hendes poter også... :o)
  Knuss og tanker... :o)

  SvarSlet
 3. Ja du har ret Kirsten jeg bøvler med den, det er af at sidde ved en computer i over 25 år, men jeg er blevet bedre til at forebygge det :)
  Knus

  Pi du skulle prøve at give Baby en omgang du kan tro at hun vil elske det. Ja den skide ryg, det gjorde det ikke bedre at jeg var op og ned at trapperne fra mig til cecilie 32 gange i lørdags, ja jeg satte en streg hver gang :)

  SvarSlet
 4. Irreterende med din ryg, godt med massage. Vores hund elsker også især hovedmassage.
  32 gange.. det må jeg sige :-)
  Hav en god dag.
  Knus.

  SvarSlet
 5. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 6. He he, det eneste jeg fik ud af at give Buddy fodmassage var en masse til-savlede fingere... Hi hi.. Han vil vist hellere ud og cykle en tur så kroppen bliver strukket igennem :) Men tak for tippet!

  SvarSlet
 7. Er det nu galdt med din ryg igen, det er da god din datter kan give dig massage.Jeg vil godt tro, at Gulddrengen kan lide at blive nusseret.
  Kan du have en god dag

  SvarSlet
 8. Genial dispatch and this post helped me alot in my college assignement. Say thank you you for your information.

  SvarSlet