onsdag den 18. august 2010

Mænd med slikhår...

Jeg kan altså godt lide mænd med langt hår, der er et eller andet - ja vi kan godt kalde det sexet over det - Mikael Persbrandt, Nikolaj Koppel, Peter Mogensen, meget meget pæne at kigge på.
Bevares det er ikke alle der kan have det, men det kan Thomas Helmig altså, NU ER HAN BLEVET KLIPPET, men hot det er han alligevel så når han nu kommer til Odense i den her uge, ja så er jeg altså at finde på første række igen, kort hår eller ej - regn eller sol - JEG ER KLAR

Nu håber jeg på at alt den her regn snart må høre op, godt nok har jeg smarte gummistøvler, men det må altså have en blonde..
God regnsvejrsdag til dig...

7 kommentarer:

 1. Selv i mænd har vi den samme smag... Mums ;o)... Håber også snart at den regn stopper!... :o)
  Knuss og tanker... :o)

  SvarSlet
 2. Mikael Persbrandt er bare så dejlig !

  SvarSlet
 3. Hvad ser du dog i den lille lort,så er det da bedre med Mikaei Persbrandt. Ham vel jeg hellere have til svigersøn. At du ved det

  SvarSlet
 4. Jeg kan også lide mænd med langt hår, bare det ikke er en tynd slasket hestehale/fletning, som de har tillagt sig pga. manglende hår på issen :)

  Er Thomas Helmig blevet klippet?! Han har også fået ny hårfarve... Han ser pragtfuld ud uanset :)

  SvarSlet
 5. Jeg synes, det klæder Thomas Helmig meget bedre med lidt længere hår - jeg tror vi har det ens med hårlængden til mænd :-)

  En dejlig dag til dig!

  SvarSlet
 6. Ønsker dig en god oplevelse med Thomas Helmig, jeg synes nu også han er mere sexet med langt hår

  SvarSlet
 7. Ja mænd med langt hår det er nu lidt lækkert :):)

  Heldigvis så er vejret her i Odense blevet bedre så jeg håber at jeg kommer til at nyde ham i tørvejr når jeg drager afsted på fredag

  Mikael Persbrandt Miri - han kan da lige sætte gang i fantasien :) og ja mor jeg ville da godt indfange ham hvis han lige kom forbi.... griner.

  Og hestehaler - ja det er altså for klamt Lone, det kan jeg kun give dig helt ret i

  Håber at I alle har fået lidt solskin . Knus til jer

  SvarSlet