søndag den 5. december 2010

H C Andersen julemarked...

I denne weekend bliver der holdt HC Andersen julemarked. Det foregår i den gamle bydel, hvor der er sat masser af boder op. Der bliver kørt med hestevogn og meget ser ud som i gamle dage, der er spillemænd, lirekassemænd og nisser. Fra det gamle køkken bliver der serveret julepostej, stakitøl, blodpølse og æblemost. I gader og stræder optræder der figurer fra HC Andersens eventyr og julen bliver sunget ind. Det er et rigtigt hyggeligt marked og det er især noget som børn bliver meget betaget af.

Der er ikke snevejr i Odense i dag, tværtimod er vejret lidt snusket, måske tager vi Hugo i snor og slår et smut rundt om Julemarkedet. Lige nu er jeg ved at bage æbleskiver til i eftermiddag. Køkkenet skal nemlig have en juleoverhaling og det kan ikke betale sig før de æbleskriver er bagt, det er et pokkers svineri :)

Kan I have en dejlig 2. søndag i advent.

9 kommentarer:

 1. Uha, det skal du da gøre - det lyder rigtig spændende! Jeg har også haft kig på et julemarked, men gemalen er sløj, så vi skal nok være indendøre det meste af dagen :-/

  SvarSlet
 2. Jeg sidder på OUH og her sner det en del.
  Markedet er hyggeligt. Elsker det.

  SvarSlet
 3. Skøn blog du har. Kig endelig forbi min og deltag i min give-away om en pude:-)

  Glædelig jul!!

  SvarSlet
 4. Hvor det lyder rigtig hyggeligt med det Julemarked :-)
  God adventssøndag til dig også

  SvarSlet
 5. Det lyder så hyggeligt med det julemarked. Skal du ikke afsted til det? God søndag. Knus

  SvarSlet
 6. Det lyder rigtig spændende med et julemarked som på H.C. Andersens tid! Jeg har til julemarked her - det var også hyggeligt, selv om det sner helt vildt her på Halsnæs :-)

  SvarSlet
 7. Ja, her i SØ har det nu også sneet hele dagen...så du må lige have fundet dig en plet i city hvor snefnuggene ikke kan nå dig ;o)

  Hyggeligt med julemarked - når det dog ikke selv i år.

  Knus og bon appetit med æbleskiverne.

  Sanne

  SvarSlet
 8. Elsker julemarkedet i Odense....er selv derfra, men bor lige nu på Frederiksberg.
  Kan godt savne Odense til tider:-)

  SvarSlet
 9. Piskeris det er heller ikke dårligt at have en dag hvor man bare er indenfor, det er så hyggeligt.

  Cecilie det er også begyndt at sne her, så det kan godt være at vi skulle forbi og kigge, det er dejligt at du har lagt en kommentar så jeg kan finde din blog.

  Tusind tak skal du have Kind by nature det er jo en skøn pude, det er også dejligt når man finder blogger som man ikke lige har set, jeg vil kigge forbi dig.

  Margrethe jeg håber også at du får en dejlig søndag, og ja det marked er hyggeligt og lidt anderledes.

  Anette det kan godt være at jeg får taget mig sammen og kommer afsted, det kommer lige lidt an på hvordan dagen den går, der er så meget der gerne lige skulle ordnes.

  Madame selv om det er begyndt at sne her så er det ikke så meget at det er helt vildt, man kan sagtens begive sig udenfor. Håber at I får en dejlig søndag'

  Sanne det er sjovt med det sne, du har haft det flere gange ude ved dig hvor der slet ikke har været noget her. Kan se at du nu er tilbage på plejehjemmet igen, det er da godt at du ikke skal så meget ud på cykel til de ældre nu hvor det er sådan et snevejr.

  Knus til jer alle og tak fordi at I smed en kommentar her på min blog sådan en 2. søndag i advent

  SvarSlet