tirsdag den 28. december 2010

Nu er det nok....


Ligegyldigt om man vil det eller ej, så ryger der mere mad ned i julen. Puha min krop har ikke haft godt af det - jeg synes egentlig ikke at jeg har spist så voldsomt meget mere end jeg plejer, men det har bare været noget andet mad.
I God Morgendanmark påstod de at man kunne tabe 4 kilo på 4 dage, hmmm det tror jeg nu ikke på at man kan og det er heller ikke det jeg skal ud i - selv om julemad er en dejlig ting så glæder jeg mig til at skulle have min almindelige kost igen - det gør min krop helt sikkert også.
Jeg er ikke i tvivl om at når vi når Januar vil vi se den ene kur efter den anden - men jeg holder nu mig bare til det jeg plejer så går det nok.
Er du en af dem der skal på kur.....

8 kommentarer:

 1. Hmm, det kender de fleste vist alt for godt. Min mor har også brokket sig her i efterdagene. Jeg har valgt ikke at veje mig, for er ret sikker på at med både jul og eksamenslæsning (= meget mad og ingen motion) så kommer der ekstra på sidebenene. Men altså når man kommer ind i sin normale rytme igen, måske lige med nogle ekstra gå-/løbeture, så kommer vægten også ned på normal igen :)

  SvarSlet
 2. Nej, men jeg trænger til at tabe et par kilo eller fem efter flere måneder med for lidt træning på grund af aflysninger og for mange mellemsnacks. Jeg frygter dog mest det rend af nytårsforsætter, der vil være i fitnesscentret de næste to til tre måneder, men det plejer jo at løje af i starten af foråret, så det gælder bare om at væbne sig med tålmodighed :-)

  SvarSlet
 3. Jeg kalder det ikke kur, skal bare tilbage til det grønne og sunde efter alt det fede og søde!Men jeg kan mærke på tøjet, at det ikke vil skade!

  SvarSlet
 4. Nej men tilbage til almindelig sund kost og væk fra alle de søde mellemmåltider, som ligesom er legale i julen :-)
  Knus.

  SvarSlet
 5. Ingen kur her...de virker alligevel ikke langsigtet... nej tilbage på rette spor med de langsomme men sikre omlægninger i kosten...det er min vej frem... :o)

  SvarSlet
 6. Skal heller ikke på kur..har ikke taget på, men glæder mig til den lidt grønnere mad igen..kan mærke på hele min krop, at der er spist for fed mad :-D

  SvarSlet
 7. ja nu er det nok - tilbage til det sunde og grønne og noget mere motion - men vores lager bugner stadig med godter.... nu gælder det om at begrænse sig.... godt nytår til dig
  knh♥

  SvarSlet
 8. Slankekure hjælper ikke det fjerneste Pernille, det er livsindstilling det drejer sig om, det er et spørgsmål om at elske sig selv højt nok til at være opmærksomme på hvad vi putter i munden og værdsætte sin krop for det arbejde den udfører for en, dagen lang.
  Godt nytår.

  SvarSlet