mandag den 6. december 2010

Ja jeg ved godt….

At der står i min profil at jeg elsker livet og det gør jeg også, men ikke når jeg skal tilbringe en hel nat på mit meget meget lille badeværelse. øv

Jeg har fået nogle nye piller, da man har opdaget at jeg har en genetisk fejl i mit blod, der måske har ført til at jeg har haft de anfald af bugspytkirtelbetændelse.

Det er jo godt hvis det viser sig at være rigtigt og at jeg kan få noget medicin så det ikke sker mere, for det er  bestemt ikke nogen fest når det sker.

Jeg troede at det var de piller der gjorde at jeg havde det så elendigt i går, alle mine dårligheder passede til de bivirkninger man kan få af den medicin,  men der var jo ikke andet at gøre end at tage dem – pest eller kolera.

I nat gik det så helt galt, men jeg tror ikke at det har været den nye medicin ,for der gik ikke længe inden at Cecilie, der sov her i nat, gjorde mig selskab. Den der crims jeg har hængende på min wc til at give god energi, var ikke til megen nytte.

hest

Nu er det nye dag og det er bare med at komme sig, for i morgen der har jeg fødselsdag og der vil jeg kunne æde og drikke og nyde livet igen og fejre at jeg bliver et år ældre.

Min morfar ville være blevet 100 år i dag, så han skal da lige have et tillykke….

6 kommentarer:

 1. Det lyder da ikke særlig godt.
  Håber snart du er frisk igen.
  Så du kan blive fejret med maner imorgen.
  Knus Susi

  SvarSlet
 2. Rigtig god bedring til jer begge Pernille. Håber at I er friske til at fejre dig i morgen. Kh Anne

  SvarSlet
 3. Håber at medicinen kan hjælpe dig. det ville da være skønt hvis de har fundet ud af hvorfor du får den betændelse så det kan forebygges. GOd bedring. Knus

  SvarSlet
 4. Og her gik jeg og troede, det var synd for MIG! God bedring, det lyder bare rigtig træls!

  SvarSlet
 5. Måske i virkeligheden positivt at det ikke bivirkninger af medicinen...? Og superfin crims, du har lavet... ;o)

  SvarSlet
 6. God bedring - og tillykke !

  SvarSlet