torsdag den 16. februar 2012

Skal skal ikke ...


I dag fik jeg hentet tre bogkasser i Silvan, de var nemlig på tilbud til 150 kr, lige en pris for mig.
Nu kunne man jo male dem et hav af farver og sætte tapet indeni og ja mulighederne er mange

Jeg tror bare at jeg må erkende at jeg er ikke til alle de farver, lidt nips her og der i farver, men ellers ikke, jeg bliver faktisk helt skør i mit hoved af det.

Så her på 1. er jeg bare ret kedelig, alt er hvidt, gråt, sort og natur, alle mine vilde farveeksperimenter er afgået ved døden. Jeg synes det ser hammer godt ud når jeg ser det andre steder, men det virker bare ikke for mig.

Derfor overvejer jeg faktisk om jeg helt skal lade være med at male de tre kasser, hvis de skal have en tur med penslen så ender de med at blive hvide..... tror jeg vil hænge dem op så kan jeg bedre finde ud af hvad jeg vil.



De skal indgå i et lille babyhjørne som jeg er ved at lave.... og nu er det jo ikke sådan at Baby Schufri skal  snydes helt. Jeg skal nemlig igang med en sættekasse og jeg har ladet mig inspirere af Mama Lola billedet er fra hendes blog hvor hun sælger de fineste kasser

7 kommentarer:

  1. Hvor er det dog fint det sidste billede - rigtig kreativt!

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja Olivia jeg håber at min kasse bliver lige så fin som den her, men det tror jeg nu for jeg har fået samlet meget fint tapet

      Slet
  2. Jeg gir dig lidt ret her - man får for meget af pang farver med tiden! Jeg forsøgte et par måneder før jul, men det er nærmest væk igen;) Jeg er stille og roligt gået tilbage til det mere rolige!

    Dog syns jeg, at du skal male dine kasser hvide;)

    SvarSlet
    Svar
    1. Dorte jeg tror også at jeg vil male kasserne hvide når de nu skal hænge ved siden af hinanden, jeg har faktisk fundet pensel og maling frem så jeg kan gå igang når jeg får fri i eftermiddag, det bliver mest harmonisk, jeg er nu glad for at jeg ikke er den eneste der har fået nok af pang ♥

      Slet
  3. Har det fuldstændigt ligesom dig... efter jeg flyttede for ca. 1½ år siden, er alt hvidt, sort, metal og lidt farveklatter af lilla ;-) elsker sort og hvidt ;-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Kirsten jeg har også lidt farveklatter rundt omkring, mest ud i pastel, og jeg elsker også bare sort og hvidt, selv om jeg har haft det for mange år siden så er jeg ikke blevet træt af det og det giver mig altså mest ro i mit hoved ♥

      Slet
  4. Hej Pernille
    Kom lige forbi.
    Synes da også du skal male dem hvide, du kunne jo sætte tapet, løst deri, sat fast med elefantsnot eller tape, så kan du altid fjerne det igen ;-)
    Hilsen Trine/ smugkikkeren

    SvarSlet