onsdag den 10. februar 2010

100210.... 4 år

I dag har vi fødselsdag her på 1. - Hugo bliver 4 år, så om 8 uger har vi har haft ham i 4 år. Det er utroligt som tiden går.

Det vil sige at vi har boet her i byen lige så længe og vi er stadig glade for det. Hugos liv som byhund er rigtig godt. Nu er vi så heldige at vi har have, men samtidig er der kun 50-100 meter til Munke Mose hvor Gulddrengen lever meget af sit hundeliv.
Til de læsere der måske ikke ved hvorfor at han bliver kaldt Gulddrengen så kan jeg fortælle at det skyldes en operation her sidste påske der kostede pengepungen 15.000 kr, men sådan omkostninger kan der jo let komme når man anskaffer sig et levende væsen - og vi ville ikke undvære ham. Han er ikke noget barn - men en rigtig sød hund, der bringer glæde ind i hverdagen - selv om han går gennem isen og laver andre bøllestreger.

Hvis han er heldig får han en " lagkage" - læs 2 stykker grovtoast med leverpostej.

Jeg får besøg af " Lavendelgården" i eftermiddag, for Lone har et skab jeg kan bruge i mit køkken.

Kan I have en god onsdag...

16 kommentarer:

 1. Tillykke med Hugo- kan godt forstå han hedder gulddrengen- håber du havde en sygeforsikring, der kunne tage det værste af skraldet. Dejligt at høre at en byhund har så godt et hundeliv. Vores har ikke ret godt et hundeliv fortiden for haven er fuld af sne og vi kan ikke gå tur med ham på vejene, for vi kan ikke gå ind i rabatten- der ligger driver på 2 m højde og i haven er der driver på 75 cm- 1m så det er noget skidt.

  SvarSlet
 2. Tillykke med ham:)
  Til sommer har Emma været i vores familie i 12 år! Det jo helt vildt!
  Storby-hunde har det tit bedre end så mange andre hunde, for de får masser af gåture og socialt liv, hvorimod mange med hus og have bar lukker dem ud... Så jeg er sikker på Hugo elsker at være en storby-hund:)

  SvarSlet
 3. Tillykke med Hugo, den dejlige dreng. Jeg tilslutter mig fuldt ud MissMuffin, jeg er også sikker på, at Hugo synes han har et herligt liv på 1. med have og Munke Mose nær ved.
  En god dag til jer.

  SvarSlet
 4. Tillykke med Hugo !
  Og hvorfor er jeg dog ikke i dit køkken idag :-)

  SvarSlet
 5. Super mange gange tillykke med den lille "dreng"...Han er da bare en lækkerbidsken... :o)
  Knuss

  SvarSlet
 6. Hej Pernille
  Tillykke med Huge.Vi har altid gået tur med vores hund 2-3gange om da dagen, selv om vi hade hus og have, for vi har aldrig haft haven hejnet inde.Men MissMuffin og Annette har nok rat, at der mange der gør såtten, men på den måde man jo ikke nærkontakt med hunden.

  SvarSlet
 7. Stort tillykke med Hugos 4 års fødselsdag. Jeg er helt sikker på at Hugo har et fantastisk hundeliv. Vi går også med vores hund 3 gange om dagen selvom vi har have. De skal da ud og have nye indtryk :P Knus

  SvarSlet
 8. Kære Pernille
  Tillykke med Guldklumpen:)
  Jeg er sikker på, at Hugo har et skønt hundeliv, - godt nok er det ikke et barn, men man elsker jo sine dyr lige så højt, især, når der ikke er små børn i huset.
  Knus
  Vibeke

  SvarSlet
 9. Tillykke med ham... Synes da også gulddrengen passer rigtig godt til ham efter sådan en operation :) Blev da helt forelsket i ham... For jeg har hele mit liv haft cocker spaniel, bortset fra nu, hvor vi ikke må ha hund her :( Men kan ikke lige se om han er en cocker eller springer? Men sød og dejlig er han, så kan godt forstå i er glade for ham :)

  SvarSlet
 10. Tillykke med Hugo... det bliver han sikkert glad for, sådan en fin lagkage ;-)

  Det lyder da spændende, om skabet passer ind i din lejlighed...

  SvarSlet
 11. Stort tillykke til Hugo med fødselsdagen :-)
  Det lyder som en lækker lagkage for en 4-årig :)

  Det er spændende, om du syntes om skabet.

  SvarSlet
 12. Tusind tak for alle jeres hilsner til Hugo, vi havde en rigtig god dag og jeg ved nu ikke lige hvor meget han fandt ud af at det var hans fødselsdag.
  Han legede med sin hundeveninde Valborg ( chow-chow) der bor i underetagen, indtil hun bed lidt for meget i ham, hun er meget forelsket og giver ham nogle gange nogle småbid som bliver lidt for meget for ham :)

  Og til dig frk. Højriis så vil jeg da lige fortælle at han er en cocker spaniel, han er bare blevet lidt større end normalt _=)

  Karin jeg håber at sneen snart forsvinder hos dig, så i atter kan komme ud.

  Knus til jer alle

  SvarSlet
 13. Tillykke med din dejlige Hugo, Pernille :-) Han har da det skønneste hundeliv hos dig!

  SvarSlet
 14. Ih, tillykke med skønne Hugo - han er også dejlig at se billeder af og læse historier om.
  Jeg er ikke i tvivl om at han må have det godt hos dig - han er jo næsten som et barn for dig... sådan er det vist med de pelsede, vi hver især har.
  Kram fra
  Mette

  SvarSlet
 15. Tillykke med ham. Naturligvis skal de da have en opereation hvis det kan hjælpe dem og gøre de igen kan få et godt liv :-) Så må det koste hvad det vil!

  Sygeforsikringer er ikke dårligt, men ikke afgørende.

  En hund som er sammen med sin famile er den hund som er lykkeligst - så er det lige gyldigt om livet foregår på landet eller i byen

  SvarSlet
 16. Håber både du og Hugo har en god weekend :-)tillykke med din dejlige hund

  SvarSlet