lørdag den 20. februar 2010

For syv sytten....


Min krop og jeg vil slet ikke sammen, det vil sige min ryg og jeg vil ikke sammen, det gør omtrent ondt alle steder så nu benytter jeg mig af min hvedepude som jeg syede for lang tid siden. Et par minutter i mikroen med inderposen så varmer den dejligt rigtig længe.

Nu har jeg ferie, og det hjælper jo altid på det, bare det ikke at skulle sidde ved en computer otte timer om dagen det kan kun gå godt, og det skal det - for mine projekter står for døren, jeg har så meget der skal males i de dejligste farver- forår det er det der skal til.

6 kommentarer:

 1. Har du mon forsløbt dig på noget tungt??? god bedring!!(Lidt strækøvelser måske???)

  SvarSlet
 2. Rigtig god bedring. Håber din hvedepude kan hjælpe lidt - sammen med nogle smertestillende. Knus og god ferie ;-)

  SvarSlet
 3. Ja jeg har gået for meget med min rygsæk og jeg har jo en krog i min ryg der er slidt op, så det har ikke været nogen god ide !

  Knus

  Tak skal du have Anette, jeg håber også at det går bedre med dig.

  Knus

  SvarSlet
 4. Kære Pernille, det er altså ikke godt og bestemt ikke at spøge med... Jeg googlede lige ham her http://www.body-for-living.com
  - jeg har jo læst hvor glad du er for Touren og ham her har rørt ved mange cykelryttere *SS* Og behandler i Odense.
  God bedring ;o)

  SvarSlet
 5. Hej Pernille. Skydn dig at købe et lændebælte. Lidl har lige haft dem på tilbud i neopren men ellers fås de hos matas og på apoteket. de holder evigt og er guld værd at tage på når man har ondt i ryggen. heldigvis skal jeg ikke bruge mit så meget, men hvis det gør ondt tager jeg det på og det linder med det samme

  SvarSlet
 6. Kan du have en rigtig god ferie,håber at din ryg ikke driller dig for meget, med alle de projekter du har.

  SvarSlet