tirsdag den 9. februar 2010

Lidt romantik...


Det er snart Valentine og det kan man godt mærke her i Blomsterbranchen, ikke så meget i Danmark, men rundt om i Europa. Rundt om i Blogland er der også rigtige mange gode ideer.
Nu skal jeg ikke fejre Valentine - det er jo ligesom lidt svært når man ikke har nogen kæreste :), men jeg faldt over de her lidt søde og romantiske print til at vikle rundt om hvad man nu lige har lyst til, de kan sagtens bruges selv om man ikke skal holde Valentine - du kan hente dem her .

Jeg er igang med mit hæklede tæppe og det er noget af et projekt jeg har kastet mig over, det bliver ganske fint, men det kommer til at tage tid - hvis jeg hækler 1 cm om dagen og det tager sådan en times tid, ja så er jeg færdig om 200 dage :) i eftermiddag skal jeg til min garnpusher efter nye forsyninger der går 30 nøgler garn til, så jeg køber lidt hen ad vejen.
Kan I have en god tirsdag og må freden være i jeres hjerte....


7 kommentarer:

 1. Sikke nogle søde og romantiske print - det var da en god idé, at man selv kan printe dem ud.
  God fornøjelse med dit tæppe, det lyder rigtig hyggeligt!

  Varme klem til dig :)

  SvarSlet
 2. Tak for tippet, men desværre er min printer løbet tør for blæk.
  Held og lykke med tæppet. Ups, jeg har da oldemor firkanter i en flyttekasse, de må findes frem

  En god dag til dig

  SvarSlet
 3. Ja Madame de var lidt søde. Det er hyggeligt med tæppet, men et stort arbejde :)
  Klem

  Ja Manna jeg har en "milliard" hexagoner liggende som jeg lavede i sommer, men jeg orker ikke at hæfte ender på dem, så det må blive et sommerprojekt :) jeg tror at jeg syr dem sammen til en pude.
  Knus

  SvarSlet
 4. At hækle tæpper tager tid, men det er en god tid :-)

  SvarSlet
 5. Ja Miri det vil jeg give dig ret i, jeg får lige lavet en centimeter hver aften når jeg ser fjernsyn :)

  Knus

  SvarSlet
 6. Kære Pernille. Tæppet ja.. jeg husker min egen utålmodighed da jeg lavede mit, men det fede er at for hver stribe farve kan man jo se det vokse, OG efterhånden som det bliver længere så har man allerede taget tæppet i brug for det ligger jo lige der på benene og varmer imens. Smart ik.. ;)

  Hvad slags garn er det du bruger?

  Jeg tænker at der er jo udsalg hos mange netgarnshops lige nu, så husk at chekke om ikke du kunne købe med fordel lidt større mængder måske ad den vej.

  Knus Henriette :-)

  SvarSlet
 7. Henriette jeg bruger ganske almindeligt bomuldsgarn nr. 8, når jeg skulle igang med sådan et projekt skulle det ikke være kunstgarn. Jeg køber det i Brugsen når det er på bud, i går havde de det til 10 kr . nøglen, så det er okay.

  Knus

  SvarSlet