tirsdag den 2. februar 2010

Nu må det stoppe...

Jeg ved godt at jeg i december bad vejrguderne om sne......... men nu må det altså stoppe, ellers må jeg igang med at lave de her sko

Min lille Gulddreng får de vildeste isklumper på potterne selv om vi har klippet ham. Han har nu ikke noget mod vejret, faktisk så elsker han det. I går på vores aftentur i Munke Mose, nåede han at falde i vandet hvilket medførte at jeg næsten måtte tø ham op da vi kom hjem, resten af aftenen lå han rullet ind i tæpper.

Men jeg er træt af vejret så nu vil jeg gerne bede om forår- og det kan ikke gå hurtigt nok.

Som alle andre steder i landet er der varslet snestorm her på Fyn, så mine kollegaer og jeg er spændt på hvordan vi kommer .

Hvordan forbereder du dig på snestormen ...

11 kommentarer:

 1. Jeg sidder og kigger på den..skal ikke ud, hundene er luftet, træpiller fyldt på - men de har jo en frygtelig tendens til at piske en stemning op i medierne, måske slipper vi?

  SvarSlet
 2. Ååhh, jeg havde i forvejen planlagt en hjemmearbejdsdag - hvor heldig kan man være? *S* Mere interessant er det måske om man så kan komme på arbejde imorgen?

  Her i Ballerup er det dog supersmukt solskinsvejr - når man sidder med ryggen til vinduet og skriver, kan man godt narre (sig selv) til at tro, at det ER forår!

  Ha' en dejlig dag - og tak for din blog og inspiration, Pernille!

  SvarSlet
 3. Snestormen forberedte vi os på allerede i weekenden for - jeg havde nær sagt selvfølgelig- har min mand fået en tid til operation i sit øre på Odense universitetshospital onsdag formiddag inden kl 11.30. Dvs vi skulle køre enten tirsdag aften og sidde fast enten i et tog eller i en bil eller onsdag morgen og sidde fast enten i et tog eller i en bil. Som han rigtigt siger- det er et elektronisk høreapparat jeg skal have indopereret- det er jo ikke en hjerteoperation eller noget livsvigtigt. Så vi har aflyst og han er taget på arbejde.Heldigvis forstod personalet det fint. Endelig kan vi jo risikere at den opererende overlæge heller ikke kan komme frem- hvem ved. Ellers er der købt lidt ekstra mælk og så må vi tære af lageret, som vi altid har fordi vi bor på landet

  SvarSlet
 4. Jeg skal på hospitalet i dag - så jeg håber snestormen holder sig væk indtil derefter. Medmindre mine briller virkelig trænger til at blive pudset godt og grundigt *GG* så er dét altså ikke Hugo! Stakkels Hugo - det må ikke være sjovt med de sne-klumper i pelsen. Klap til Hugo og knus til dig.

  SvarSlet
 5. Stakkels Hugo!
  Jeg håber ikke, at I har sendt for meget sne herned og at det er væk lige så hurtigt som det plejer.
  Lad os håbe, at det ikke bliver for vildt oppe hos jer.
  Knus

  SvarSlet
 6. Ja det er ikke altid sjovt at være en langhåret hund... :o)
  Jeg vil bare putte under dynen igen og afvente den varslede storm inkl. sne... :o)

  SvarSlet
 7. Jeg forbereder mig ikke....
  Venter vel bare og ser hvad der sker :-)

  SvarSlet
 8. Tager det nogenlunde fra oven og ned. Men tænker at vi ærlig talt ikke ligefrem behøver mere nu :-). Jeg kan ikke sige, at jeg forbereder mig - lad os nu se, om der sker noget - og hvor meget. Ellers er der dømt inde-aktiviteter...

  KH Gittemay

  SvarSlet
 9. Ja nu synes jeg også snart det kan være nok,jeg gider ikke mere sne. Nu må du passe godt Hugo, så han ikke får lungebetændelse. Hvis bare jeg har mad i huset, kan jeg bare blive inde, da jeg ikke er på arbejdsmarkedet.

  SvarSlet
 10. Husker meget tydeligt, at du bad vejr-guderne om sne ;-) meeeen havde du behøvet, at bede om så meget sne? ;-)) har ofte tænkt på dig, her i denne stride sne og blæsevinter... du må stoppe alt den sne-dans, det går altså ikke ;-)

  Her var det fint vejr fra morgenstunden, men så skal jeg da love for, at vejrguderne mente noget andet. På et tidspunkt stod ALT i et. Nu blæser det rigtig meget, sneen er stoppet, men det er meget glat og tungt føre...

  SvarSlet
 11. Jeg havde ikke forberedt mig noget, men den havde heller ikke lige den styrke, som jeg havde ventet. Det tog kun små 10 min længere at gå hjem, så slemt kan man ikke sige det var.

  Mon vejrguderne har hørt din bøn om forår? De opfyldte dit sidste ønske, må man sige ;0)

  SvarSlet