lørdag den 6. februar 2010

Fødselsdag og Grandprix...Det bliver en hektisk lørdag her på 1. Til middag skal vi til fødselsdag hos min søster og i aften er der jo Grandprix. Ja det er nu ikke fordi at jeg er vild med den slags musik, men Grandprix er blevet en tradition og jeg har altid set det. I aften skal jeg til min veninde, og jeg er sikker på at det bliver rigtig hyggeligt. Her i formiddag skal der købes gave og jeg skal have pakket vasketøj. Ja i læste rigtigt. Min vaskemaskine står i et baghus i gården og der er gået total frost i den, så nu har jeg ikke kunnet vaske i et par uger, og det ser ikke ud til at de rør bliver fri for is lige med det vupti, så mens vi sidder og dyrker Grandprix skal min venindes maskine på hårdt arbejde, ellers kommer jeg til at skulle gå nøgen på arbejde i næste uge . Jeg skulle hilse og sige at man får rigtig meget vasketøj på et par uger.... smiler.

Da jeg kiggede i Stof og Stils nye boligkatalog var der nogle hækleting som jeg blev forelsket i. Jeg har været der og købt mønster til grøntsager og en abe. I aften bliver det pakket med i tasken og så skal jeg lære min veninde at hækle, en kunst jeg kun selv har udøvet et lille års tid - men vi skal have gang i garnet. Der var rigtige mange fine ting i det boligkatalog, men nu må jeg lige tage en ting af gangen.

Kan I have en rigtig god lørdag derude....

8 kommentarer:

 1. I får da en rigtig hyggelig aften!!

  SvarSlet
 2. Her står den også på Granprix - ungerne glæder isg også :o)
  Og så har vi inviteret os selv på gratis mad hos mine forældre :o)

  Go' lørdag til dig også ;o)

  Knus Debes

  SvarSlet
 3. Ja Lone det er jeg også helt sikker på at vi gør :)
  Knus

  Det var da fornuftigt at invitere sig selv Debes, så må I hygge igennem med ungerne.

  Knus

  SvarSlet
 4. God fornøjelse med både fødselsdag og grand prix hygge. God lørdag.

  SvarSlet
 5. Det var da en dejlig ting med Grand Prix og vasketøj på en gang- veninder er bar det bedste:)
  Vi skal også se grand prix, men vidst oss bar fordi det er blevet en tradition..

  Ha en hyggelig dag:)

  SvarSlet
 6. Måske skulel vi slappe af til lidt grandprix, det er lang tid siden vi sidst har set det.
  Må I få en hyggelig hækle-vaske-lytte-kigge-snakke aften :-)

  SvarSlet
 7. Ja, en vaskemaskine i et udhus i denne kolde vinter, fungerer helt sikkert ikke sammen ;-)

  Vi skal også se Grand-prix. Ældste og kæresten er i Tyskland. Jeg bager fastelavnsboller... prøver igen igen, de bliver altid så frygtelig kedelige... har en god opskrift på boller, så nu bruger jeg den, putter lidt ekstra sukker i og et par æg... ;-)

  SvarSlet
 8. Jeg fik ikke set Grandprix da jeg hade et par teaterbilletter der skulle bruges.Håber i har haft en hyggelig aften med med grandprix og hæklenål.

  SvarSlet