torsdag den 9. september 2010

Hausfrau i provinsen...


I mit "tidligere" liv da jeg var Hausfrau i provinsen der lavede jeg rigtig mange blomsterarrangementer og buketter. Det har jeg så ikke arbejdet så meget i de sidste år,- jeg ved ikke hvorfor for det er jo rigtig hyggeligt at have sådan nogle buketter stående, jeg køber da tit friske blomster, men de bliver bare plottet ned i en vase, hver blomst har sin betydning og det kan du læse om i et af mine tidligere indlæg.
Når jeg tænker over det er der faktisk rigtig mange ting som jeg lavede tidligere som jeg slet ikke laver mere, det hænger selvfølgelig sammen med at jeg ikke længere har små børn og mand, jeg bagte, syltede, og ja jeg ved ikke hvad, nu er det en helt anden hverdag jeg har har .
Hvad med din hverdag har den også ændret sig med årene ?
I aften er der lige et lille minikursus i vores personaleforening på min arbejdsplads, så min søster og jeg vil tage afsted og prøve at lave to forskellige buketter.
Kan I have en rigtig dejlig torsdag....

5 kommentarer:

 1. OHHH YES :)

  Jeg kan skrive nøjagtigt som du, om alt det jeg lavede som den perfekte husmoder. Jeg orkede og magtede og sørgede for at intet var forkert, men gladere var jeg sgutte..

  Som du ved er min hverdag jo en helt anden nu, og ind i mellem savner jeg da min fordums storhed, men dybest set gider jeg bare ikke mere. Jeg tager det hele mere afslappet simpelthen fordi det er jeg nødt til.

  Det skrev jeg faktisk lidt om i går i anden anledning, for ungerne er ikke tilfredse :(

  Nå, men buketter kan man aldrig have for mange af, bare synd det er lidt kostbart i længden hihi.

  Knus og god dag
  Henriette

  SvarSlet
 2. Åh ja. Det kender jeg godt. Og jeg aner ikke, hvor jeg fik tiden fra, men hyggeligt det var det.

  SvarSlet
 3. Ja det har den .Vi er flytte fra en lille landsby til Viborg.Solgte parcelhuse og flyttede i en lille lejlighed og købte sommerhus. En gang gik jeg til blomsterbinding hver vinter,det gør jeg aldrig mere. Nu går vi biografen,teatre men jeg laver stadigvæk lidt håndarbejde

  SvarSlet
 4. Det lyder hyggeligt med en blomsteraften for en blomster pige..
  Ja livet endre sig, hver ting til sin tid..
  Øv jeg ville gerne til Odense og lagersalg.. Men..
  Tak for at du sagde det søde Pernille.

  SvarSlet
 5. Ja, jeg var jo så heldig at gå hjemme til min datter var tre, hvor jeg så meldte mig ind i samfundet igen.
  Dengang havde vi en stor køkkenhave. Nu har jeg bare det elskede drivhus, mine frugtbuske, rabarber og en lillebitte køkkenhave, hvor vi har porrer, spinat, asparges, squash og græskar ( fordi de gror så godt i kompostdelen).

  Og på trods af at jeg arbejder fuldtids og har over 1½ times transport om dagen, så når jeg egentligt nogenlunde det samme. Måske fordi børnene nu er selvhjulpne??
  Jeg sylter stadig, laver marmelade, bær osv, men jeg bager ikke ret tit mere. Til gengæld gør min datter det så- så vi undværer ikke :)

  Blomsterbinding har jeg nu aldrig prøvet - selvom det kunne være hyggeligt at binde flotte buketter :)

  God fornøjelse med det :)

  SvarSlet