onsdag den 29. september 2010

Kulden er sat ind....


Når jeg meget meget tidligt om morgenen lufter Gulddrengen i Munke Mose så er det ikke bare mørkt det er også koldt.
Nu tilhører jeg den gren af mennesker der næsten aldrig fryser så vanter det er ikke noget jeg bruger - alligevel tror jeg at jeg vil blive rigtig glad for dem her som jeg fandt hos The Purl Bee - der er rigtige gode anvisninger til hvordan man gør hvis man ikke lige er en strikkehaj, jeg er sikker på at jeg nok skal have noget garn liggende, ikke fordi at jeg er garnpusher og samler et lager, men ganske enkelt fordi at jeg har nogle ufærdige projekter liggende fra sidste år som jeg aldrig bliver færdige med :)
Vejret indbyder ligesom til at jeg har lyst til at finde strikkepindene frem igen- min kreativitet har også ligget på nul her hele sommeren -her har jeg bare gang i så mange andre ting - men nu rykker det igen gør det ! Så helt sikkert vil der også ske mere her på min blog.
I går var jeg i Stof og Stil for at hente et mønster som jeg skal have med til København og her røg jeg da også lige i fælden og købte lidt stof til nogle kræmmerhuse ,som de havde i deres katatolg, jeg vil sige det sådan at de bliver meget farverige, nu må vi jo så lige se om de bliver færdige til den her jul ( jo det gør de da naturligvis - måske ).
Skøn skøn onsdag til jer...

7 kommentarer:

 1. Nøjj de er lækre ;0)
  Jeg forstår bare ikke opskriften

  SvarSlet
 2. Griner - Julie jeg er sikker på at du kan finde den på dansk også, det kan også godt være at jeg bliver nødt til at bruge sådan en
  Dejlig onsdag til dig

  SvarSlet
 3. Nu kan det vist ikke skjules langere, at efteråret er på vej, her i morges var der rim på bilruderne i Viborg. De er flotte dine håndvarmer og det er en rigtig frisk farve de har.Kan du have en god tur til København.

  SvarSlet
 4. De er vel nok søde! Det er ca. en milliard år siden, jeg sidst har strikket, men nu frister det da... ;-)

  SvarSlet
 5. wauw - de er for fede :) - lige sådanne jeg kunne ha´brugt her til morgen :) - de bliver straks sat på listen over ønskestrik :)
  kh og og´tur til kbh.

  SvarSlet
 6. Ja Conny det er meget kold om morgenen vi kan godt mærke hvad der snart venter os - håber du har det godt deroppe i Viborg

  Piskeris jeg blev også for vildt fristet af de her så dem skal jeg bare have gang i :)

  Marianne jeg tror heller ikke at vi kan klare vinteren uden :) så vi må bare i gang


  Tusind tak for alle jeres kommentarer

  SvarSlet
 7. Hej Pernille På 1

  Noget helt andet....bare for at sige, jeg lige har fundet frem til din blog, og fandt den straks interessant...derfor glæder jeg mig nu til at følge dig!

  En hilsen fra Betty!

  SvarSlet