lørdag den 4. september 2010

Jeg er her... :)


Ja hold da lige op hvor er det længe siden at jeg har skrevet på min blog. Men jeg har været ganske ganske ude af trit med min krop, det vil altså sige det er en tand der har styret mit liv i over en uge. En ganske lille enkel rodbehandling medførte at jeg har haft betændelse i hele min kæbe , da jeg ikke må få pencillin lige p.t. har det været noget af en kamp at få bugt med det. Men det går fremad gør det, tanden er blevet åbnet igen og nu skal jeg så bare have den lukket, det er jo ren fest.

Overvejer seriøst at date en tandlæge, hvis det ikke ligefrem var fordi at jeg synes de er lidt kedelige, men hold op hvor ville jeg spare mange penge, hvem skulle have troet at jeg ville få alt det bøvl med en tand - da jeg sad på billedet her med mine små mælketænder.

Den eneste bonus der har været ved det her har været at jeg kun har kunnet leve af flydende kost, jeg kan stadig ikke åbne min mund meget så det er ikke meget der er kommet ind. Resultatet er at jeg tabt mig på bagdelen - OG HALLO KROP DET ER IKKE DER DET SKAL RYGE - SÅ TAG DOG MIT MAVEFEDT OG NOGET AF MINE PATTER !!!!!!!!!

Nå, men bortset fra det så er der da sket en hel del som jeg ikke lige har fået skrevet om her på min blog, så det vil jeg prøve at indhente de næste dage.

Velsignet lørdag her fra lysets by Odense

9 kommentarer:

 1. Hej Pernille!
  Jeg har faktisk gået og tænkt på dig idag, tænkte på at det er længe siden du har blogget. Nu ved jeg hvorfor. Rigtig god bedring :-)

  SvarSlet
 2. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 3. Godt at høre fra dig igen... din stakkel...nu må den tand da snart arte sig... :o)
  Glæder mig til at høre mere fra Fyn's land... :o)
  Knuss og tanker... :o)

  SvarSlet
 4. Det er da utroligt som de tænder - til tider - kan drille... håber snart at du får helt bugt med den dumme tand... ;-)

  SvarSlet
 5. Øv, øv! God bedring til dig og tanden!

  SvarSlet
 6. Nå, dér var du - godt, men skidt med den tand - ideen med tandlægen var måske ikke så dum....knus

  SvarSlet
 7. Åh ja, lad os gå efter en tandlæge! :-D Rigtig god bedring - just take it easy and get well.

  SvarSlet
 8. Tusind tak for alle jeres kommentarer de varmer, det har godt nok været lidt hårdt, men nu er jeg atter tilbage på mit arbejde, det er skønt med en hverdag igen, nu håber jeg bare ikke at det går galt når jeg atter skal have lukket min tand.

  Knus

  SvarSlet