lørdag den 23. oktober 2010

Nej det er ikke endnu…

Heldigvis er der stadig to måneder til jul, det skulle man så ikke lige tro når man går rundt i de forskellige butikker.Her i Odense er der julepynt i lange baner .Tilfældigvis har jeg denne amaryllis stående i mit vindue, en blomst mange forbinder med jul, jeg synes den er noget af det smukkeste ligegyldigt om det er jul eller ej.

blomst

Det er ikke kun de forretningsdrivende der er begyndt at minde os om julens komme, i diverse magsiner bliver vi også gjort opmærksom på at højtiden nærmer sig.

Er du begyndt at lave noget julepynt eller forberede dig på en anden måde – jeg tænker stadigvæk på sommer så jeg er slet ikke med :)……

7 kommentarer:

 1. Jeg synes lidt at julen, december måned, bliver ødelagt af at butikker og magasiner begynder så tidligt. For når julen så rent faktisk er der, så er man bare træt af det.

  Jeg tænker også stadig sommer. Gider slet ikke al den mørke, kulde og jul, ikke endnu...

  michellesmodeslam.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Nej det er godt nok ikke endnu...slet ikke... men har du lige tjekket Føtex katalog ?...der er så mange fine must-have juleting...:o)
  Knuss

  SvarSlet
 3. Jeg pynter ikke til jul før omkring 1.Advent.
  Men , atikke tænke på jul, er jo en umulighed, da vi ser den alle vegne- allerede i Oktober:-)

  SvarSlet
 4. Jeg er faktisk begyndt, at tænke på julen i år. Det plejer jeg ikke, at gøre så tidligt, men i år er lysten der og erfaringer siger mig, at det ikke gør noget julen starter tidligt.
  Jeg pynter ikke før 1 advent. Men jeg er begyndt, at tænke på gaverne til familien og vi har netop idag aftalt, at hele familien skal holde jul her hos os. Så julen er så småt igang...

  SvarSlet
 5. du har helt ret - en af de smukkeste blomster er Amaryllisen :D også selv det ikke er jul .....
  Det juleri kan godt vente noge tid endnu ....
  kh

  SvarSlet
 6. Jeg er slet ikke med - og tænker ikke jul endnu. Men jeg så, at næste nummer af "Hendes Verden" er årets store julenummer.

  SvarSlet
 7. Jeg julepynter ikke i helt vildt god tid, men må ærlig tilstå at første julegave er indkøbt ;-) noget min bror og svigerinde ønsker sig, nedsat fra 600 kr til 249 kr, ja så købte jeg det ;-)

  OG alle kalendergaverne er indkøbt til mine piger... de får alle dage i år fordi yngste er på efterskole, og jeg gjorde det samme da ældste var afsted, ellers får de kun i weekenderne ;-)

  Muligvis tosset - men kan nu godt lide at være i god tid ;-)

  SvarSlet