tirsdag den 30. november 2010

Hundekold tirsdag....

Dælme det var koldt her til morgen, det er ikke nogen fornøjelse at komme ud, men det er jo ligesom nødvendigt. Det er godt at Gulddrengen har indtil flere jakker at få på, ellers døde han da af kulde. Jeg har lavet lidt fra den her bog og jeg tror da jeg skal kaste mig over noget mere. - det kan jo godt blive en lang vinter. Jeg har også investeret i nogle hundedyre termojakker til ham og man kan så diskutere om hunde skal have tøj på eller ej - men med den vind, der er Hugo meget lykkelig for at få lidt på der kan varme ham.
I Munke Mose har vi mødt indtil flere af hans venner der også går med en slags sko, det vil sige det er små poser der er hjembragt fra USA, i starten synes jeg at det så lidt fjollet ud, men det de rent faktisk gør er at beskytte hundenes potter mod alt den salt der bliver kastet. Jeg tror dog at Hugo slipper for de tingester, han bliver smurt med noget specielt under fusserne.
Nogle ting får jeg altså først lavet i sidste øjeblik og det gælder så også årets kalenderpakker til min søsters piger, min datter og min mor - SÅ I DAG SKAL JEG UD OG HAVE HANDLET IND - pakket ind og alt det der.
Kold tirsdag til jer....

7 kommentarer:

 1. Hihi...jeg prøvede på et tidspunkt et meget flot skotskternet homemade dækken på Bella....den gik ikke, hun så ud, som om hun havde fået tærsk! De sko er nok en god ide.

  SvarSlet
 2. Griner ja det er ikke alle hunde der kan lide at have tøj på, men Hugo har haft det fra han var helt lille, jeg vil sige at det er ikke noget han går med normalt , det er kun når det er så koldt som nu.
  Kan du have en dejlig dag

  SvarSlet
 3. Jeg synes ikke, at hunde skal have tøj på bare for at se smarte ud, men fryser de, så skal de da have en god jakke, der holder dem varme og ikke genere..
  Emma har den grimmeste lyserøde frakke, men den passer hende perfekt og beskytter hendes sarte ryg- men vi går helst kun i den når der er mørkt, haha:)
  Tror nu snart hun skal have en ny, for den er altså ikke særligt køn:)

  SvarSlet
 4. Jeg synes at hunde skal have tøj på når det er koldt...Basta... :o)
  Knuss

  SvarSlet
 5. Ja, selvfølgelig fryser hunde da også og så er det dejligt, at læse om hvordan du sørger for at afhjælpe dette. Saltet på poterne er heller ikke godt, men det har du jo også klaret. Hilsen fra en anden dyreven - Jette

  SvarSlet
 6. Hunder trenger definitivt til tøy i denne kulden. Jeg holder på å strikke genser til Lady, så titter du innom på innlegget tidlig i går, så ser du nok en av de mange modellene som finnes hos Drops :-)
  Vakre tanker fra K@ri*

  SvarSlet
 7. Sikke en god idé at du giver Hugo tøj på!
  Min moster har en mynde, og den har også de fineste hjemmestrikkede trøjer, for den har stort set ingen pels.

  SvarSlet