lørdag den 27. november 2010

Jeg har ingen anelse….

Om hvad jeg har af julepynt, selvfølgelig kan jeg huske lidt af det, men jeg bliver så overrasket når jeg så finder kassen frem for der er altid noget at jeg har glemt.

svampe

Nu skal kassen findes frem, jeg er ikke sikker på at jeg skal have pyntet over det hele i dag, men en enkelt lille ting finder sikkert sin plads her på 1. og så kommer resten op lidt efter lidt.

Det er hyggeligt at få pyntet op, men jeg kan ikke klare hvis her kommer til at ligne Palles tivoli så det kræver at noget andet bliver pakket ned . Jeg ved helt klart hvad jeg skal lave i dag.

Hvad med dig er du begyndt at pynte…. og er du til lidt eller meget….

9 kommentarer:

 1. Jeg er begyndt at pynte....der sniger sig lidt ind hver dag....kan heller ikke leve i Palles tivoli, derfor kommer alt mit julepynt ikke frem hver år....jeg skifter lidt med det!

  Rigtig god lørdag!

  SvarSlet
 2. Betty dengang jeg flyttede herop på 1. der kasserede jeg meget af mit gamle julepynt, det jeg tog med har jeg aldrig fået pakket ud ! så det er kun det der købt gennem de sidste år der kommer op, her skal der pyntes op på en helt anden måde fordi at jeg har mindre plads end før.

  Kan du også have en rigtig god lørdag

  SvarSlet
 3. Jeg er vidst sån lidt til midt-i-mellem.
  Julepynten skal være neutral, romantisk og passe ind til resten herhjemme, så jeg bruger mest blomster, grene, mos og kogler og så får det lidt glimmer og en julekugle..
  Adventskrans skal vi ha og den er lavet, ligesom min ynglings-nisse altid kommer frem..
  Nå ja, og hvert år hænger jeg også min julesok frem og håber på, at nissen gider putte lidt deri:)

  SvarSlet
 4. Ja nissen må også gerne komme lidt i mit sok Sabrina :), jeg prøver også at hænge den frem, jeg så godt din adventskrans, den var rigtig fin og romantisk, jeg prøver også på at få min pynt til at passe ind her, det er ikke den romantiske stil, men nok nærmere lidt kitch.
  Kan du have en god lørdag

  SvarSlet
 5. Jeg er begyndt, at pynte. Men nyt hus kræver også ny julepynte stil må jeg erkende. Så det bliver enkelt iår. Dejlig lørdag til dig.

  SvarSlet
 6. Oline her bliver det også enkelt for ellers ved jeg at jeg ikke kan klare det en hel måned, lige nu synes jeg ikke at der er så meget pynt, men når det først kommer op så syner det af meget, med lidt juleblomster så bliver der hurtigt fyldt op :)

  Knus

  SvarSlet
 7. I år kan jeg mærke, at julepynten kommer op lidt efter lidt. Det bliver vist meget det gamle pynt, jeg elsker alle minderne :-)

  SvarSlet
 8. Noget må gemmes væk, før pynten kommer op- også her :-)
  Nogle år, har vi pyntet overalt ! OVERALT ! Og det var fedt :-)
  Andre år, som i år, jeg vi lidt mere tilbageholdende :-)

  SvarSlet
 9. Vi fandt faktisk det første pynt frem i går, selvom jeg egentlig havde tænkt mig, at det skulle vente til 1. advent. Vi har ikke så meget pynt, men det skyldes mest af alt, at vi flyttede i hus i februar og derfor ikke er helt afklarede med hvad og hvor meget, vi skal have hængende. Og så har vi også fået et par katte, hvor vi liiige skal lure, om de kan lide at pille ved julepynt ;-)

  SvarSlet