onsdag den 23. februar 2011

Lave lave om...

Nu har jeg lige flyttet rundt i spisestuen...... nu er turen kommet til min blog, så I må rigtig meget undskylde hvis der lige bliver eksperminteret lidt her de næste dage... der er jo mange ting man lige kan prøve af.

Jeg plejer altid at lave headere i Picknic, er der nogle af jer der kender et andet sted hvor jeg kan lave en, har lyst til selv at designe den fra bunden...
Det her billede har ikke med noget at gøre, jeg skal bare se hvor stort det kan blive :)

Hmm hvem har lige to feriedage når man går hjem i eftermiddag..... jubii

9 kommentarer:

 1. Kender ikke nogle steder....men jeg er med på en kigger, for jeg vil også gerne lære, at designe egen header!

  Håber du får nogle dejlige fridage!

  SvarSlet
 2. Ja Betty jeg kan sagtens lave en som collage, men jeg vil gerne lave en fra bunden, håber at der kommer nogle der kan hjælpe os :)
  Knus

  SvarSlet
 3. Jeg kender ikke Picknik (endnu) men det kan jeg komme til. Vi laver selv headerne til min blog - jeg ved ikke om det er dét du mener? NÅ nu fik jeg lige i mellemtid prøvet picknik. Det er da supernemt at bruge. Er det egne fotos du vil lave headeren ud fra?

  SvarSlet
 4. Alle tekniske spørgsmål- dem kan jeg ikke hjælpe med :-)

  SvarSlet
 5. Jo Anette det er det jeg mener, jeg ville gerne lave en der ikke var delt op i to eller tre men en der gik hele vejen over og så vil jeg kunne sætte nogle forskellige ting på :)

  Knus

  SvarSlet
 6. Miri det er også en stor jungle og når man først begynder at rode med at lave sin blog om så kan man bare blive ved :)

  SvarSlet
 7. Glæder mig til at følge med;)) vil også gerne lære noget om det ...

  Knus og kram herfra

  SvarSlet
 8. Hej Pernille!
  Jeg bruger Photoimpression 4, til at rense materiale op, derefter photoscape, for at bearbejde klip, fotos m.m. og så tilbage i Photoimpression, hvor jeg kan klippe og klistre i et væk - og så tilbage til Photoscape, hvis der skal tekster m.m. ind.
  Jeg lærte på webdesigner-kurset, hvordan jeg kan gå ind og rode i html-koderne - så det arbejder jeg også lidt i.
  Egentlig kan man bruge Adobe Photoshop til det hele - men jeg synes den er monster svær at arbejde i - og du ved, når man har vænnet sig, så fortsætter man - også selvom det kan være en dårlig vane *0)
  Ps. Jeg kan anbefale photoscape til at forbedre kvaliteten af fotos og der er mange sjove muligheder - programmet kan du downloade gratis på nettet.
  That´s it!
  Knus

  SvarSlet
 9. Jeg syntes nok, udseendet havde ændret sig - bare eksperimentér løs, glæder mig til at se, hvad du ender med :-)

  SvarSlet