onsdag den 16. februar 2011

Ny plan...

I dag var det meningen at Hugo og jeg skulle have gået en tur i Abel Spendabel, en blomster og brugskunsbutik der ikke ligger langt fra os.
Men den plan er lavet helt om, for her i Odense har det sneet den ganske nat og vi er helt begravet i sne.
Hvad skal der så ske i stedet, jo Hugo skal klippes - han danner de vildeste snebolde overalt på hans pels, han hader at blive klippet så det skal nok blive fornøjeligt..... (billedet er ikke af Gulddrengen, men det ligner ham)
Sne onsdag til jer...

6 kommentarer:

 1. Vi har også fået meget sne - det må gerne snart smelte igen! Gider ikke mere kulde og sne! Jeg kan godt huske vores cocker spaniel der altid havde store klumper sne i pelsen om vinteren. Hun gad heller ikke blive klippet og børstet på ørerne men det var vi jo nødt til ;) Det skal nok gå Hugo Gulddreng ;) God fornøjelse :) Knus

  SvarSlet
 2. Ja Anette det må gerne forsvinde, Hugo elsker sneen, men det er meget besværligt med den pels - han hader bare at blive klippet, det har ikke altid været sådan, det er faktisk først kommet her i vinter hvor han er blevet helt filtret pgr af sneen, men det skal jo bare overståes :)
  God dag til dig

  SvarSlet
 3. Jeg lover dig, vi har også fået sne her. Samson er nu godt tilfreds med sneen. Den kommer bare ind med sne i hele pelsen, men så må den ligge i gangen, indtil den er tøet op :-)

  SvarSlet
 4. Skal han så også være en mandlig brunette?? ;o)

  SvarSlet
 5. Johanne, jeg tror også Hugo er tilfreds indtil vi kommer hjem, han kan ikke lide at få det fjernet :) nogle gange kan han næsten ikke gå til sidst fordi han bliver så tung af alt den sne :)

  Til anonym, han er rimelig meget brunette i forvejen :)

  SvarSlet
 6. Den butik ser rigtig spændende ud. De hunde vi har haft kunne heller lide, at blive klippet.

  SvarSlet