fredag den 18. februar 2011

Så drømmer jeg igen...

Da jeg flyttede på 1. , i min treværelses sov jeg i spisestuen, da Eneste barnet havde soveværelset. Min drøm har altid været at have et spisebord stående midt i rummet og nu tror jeg at jeg har fundet det som jeg gerne vil have.

Bordene bliver speciallavet og hvis jeg skal have et skal det være med de ben der er vist nederst.

Nu er det sgu med at få smidt nogle penge i grisen.....

10 kommentarer:

 1. Jeg kan godt forstå du drømmer, et meget smukt bord.
  Knus.

  SvarSlet
 2. Det er et rigtig smukt bord. Det kan jeg godt forstå du skal til at "samle flasker" for ;0)
  Dejlig fredag!

  SvarSlet
 3. Margith jeg er helt forelsket i det :)
  Knus

  Septemberliv det var en rigtig god ide med de flasker :) jeg må da igang for bordet det vil jeg have :)
  Knus

  SvarSlet
 4. Jeg kan jo godt forstå dig... :o)
  Jeg var jo bare så heldig at klunse mit...nu mangler jeg bare gulvplankerne som skal blive til ny bordplade...og dem har jeg kig på allerede...men TIDEN (læs:pengene) mangler...så tålmodighed, frk. pi... :o)

  SvarSlet
 5. Rigtig flot bord. Har besluttet at gemme gamle gulvbrædder fra nuværende gulv, så jeg kan bruge dem til diverse bordplader.
  Klem MARIANNE

  SvarSlet
 6. Det forstå man godt - Vildt lækkert bord...

  SvarSlet
 7. Hvor går man hen og finder sådan et??? De nederste ben er klart de pæneste.Skal lige ud i stalden og kigge, for der er en del megatykke planker fra nogle låger ind til båsene...hm...tak for ideen!

  SvarSlet
 8. Super flot bord... det kunne jeg også falde for, hvis altså jeg havde pladsen til det. Har desværre meget lidt spisebords plads ;-)

  SvarSlet
 9. hej Pernille. Tak for din tilmelding til min give away ;)
  Jeg er helt vild med det bord.kan godt forstå du er helt forelsket i det... Det har inspireret mig til, muligvis at male vores spisestuebord på den måde. Har et mørkt træbord, så sys det er en super måde at friske det op på. Havde ellers tænkt det skulle være sort, men sys nu det bord er SÅ flot..
  Kh. Susan

  SvarSlet
 10. Hej Pernille,
  Ja, det er nogle fine borde hun laver, men de er dælme også dyre :o). En kollega og jeg fandt benene (de nederste) på nettet, og så har jeg klunset mig til nogle super lækre planker, så jeg planlægger at lave mit bord selv. Jeg tror i øvrigt ikke, at min kollega får brugt sine bordben - hvis du kunne være interesseret?

  Med venlig hilsen - og tak for en rigtig god blog
  Gitte (gittekildam@hotmail.com)

  PS.: Jeg tror faktisk, at vi har mødt hinanden for nogle år siden i Benediktesgade. Jeg har selv en lille cocker-dreng med de samme aftegninger som Hugo, så vi faldt vist lidt i snak :o)
  PPS.: Undskyld,at jeg har valgt en anonym profil, men jeg er ikke så stærk i blog-land :o)

  SvarSlet