fredag den 14. maj 2010

Ladywalk...

I år skal jeg igen gå Ladywalk. Der gåes forskellige steder i landet og tidspunket er det samme d. 31. maj om aftenen.

Som det nok fremgår af deres navn, ja så er Ladywalk kun for kvinder, man kan gå en rute på enten 7 eller 12 kilometer. Ladywalk støtter formål for sygdomsramte kvinder og i år er det Elsk dit hjerte og Sclerose foreningen der bliver tilgodeset.

Jeg vil gerne opfordre alle os der kan gå til at tage skoene på og gå ud og vandre - du kan stadig nå at tilmelde dig og gå for en god sag...

Kan du have en rigtig dejlig fredag...

4 kommentarer:

 1. Det lyder rigtig hyggeligt! Desværre kan jeg ikke den dag, men jeg har gemt siden inde i fortrukne, så jeg kan huske det til næste gang det afholdes. Så må jeg også lige opfodre dem til at lægge vejen forbi Esbjerg :)

  Tak for linket :)

  SvarSlet
 2. Det lyder bestemt som en god idé! Hvis jeg havde overskud til at gå 7 km ville jeg gøre det men det har jeg ikke pt.God fredag - knus

  SvarSlet
 3. Pernille, hvorfor er det nu lige der er så pokkers langt til Odense ☺. Hvis jeg boede nærmere ville jeg meget gerne have deltaget, det er altså sjovere at gå sammen med andre end at trake afsted alene.
  En rigtig god weekend til dig.
  Knus

  SvarSlet
 4. Sikke en god idé, Pernille - det har jeg ikke hørt om før. Jeg synes, det må være hyggeligt, hvis man kunne gå flere sammen.

  Ha' en dejlig lørdag, klem!

  SvarSlet