tirsdag den 18. maj 2010

Spis lidt kage...

I dag er det kagens dag over det ganske land. Pengene går til Børnecancerfonden. I Odense bliver det afholdt på Odense Rådhus, og billeterne de er revet væk.
Af to grunde skal jeg ikke afsted. For det første arbejder jeg på det tidspunkt hvor det foregår og for det andet så er det ikke noget der gør noget godt for mine sukkertal :) -
Hvis du nu ikke har tid til at komme afsted så kan du finde en masse lækre opskrifter her hos Odense Marcipan - der er noget for enhver.
Jeg var ude og spise i går, og der blev syndet lidt, så nu håber jeg at jeg kan få rettet mine sukkertal op i løbet af dagen, kan godt mærke at min krop arbejder mere end den plejer for at få skabt balance...
Kan I have en rigtig god tirsdag....

8 kommentarer:

 1. Jeg har vist også fået det kage i weekenden som jeg med lidt god samvittighed kan spise... :o)
  God tirsdag til dig...:o)
  Knuss

  SvarSlet
 2. Ja jeg så godt dit lækre bord, har du en opskrif på den der jordbær ostetingest :)

  Knus

  SvarSlet
 3. Det lyder syndigt lækkert med 'Kagens dag' ;-)
  Rigtig god tirsdag også til dig - varme klem!

  SvarSlet
 4. Ja jeg har aldrig set så mange kager som der er på Odense Rådhus :) jeg kunne sikkert også sagtens klemme et par stykker ned :)

  Knus

  SvarSlet
 5. Ej puha et link du havde sat ind til Odense marcipan - nu bliver jeg da endnu mere sliksulten end da jeg så dit billed!

  SvarSlet
 6. Uhmmmm, kagens dag, det lyder utrolig lækkert og så dansk kage, bedre kan det bare ikke blive. Gudskelov, at arrangementet foregår i dagtimerne, så du ikke kan lade dig friste. Hav en fortsat rigtig god dag.
  Knus til dig.

  SvarSlet
 7. Ellers super ide når det går til Børnecanser fonden.
  Måske sund frugt havde været bedre??? :)

  SvarSlet
 8. Uha, jeg kom afsted her i Århus - men hvor blev jeg skuffet. De fleste af kagerne var jo lavet med kedelige råvare og margarine. Næste år vil jeg hellere donere pengene direkte til Børnecancerfonden og så bage en kage selv :-)

  SvarSlet