mandag den 10. maj 2010

Mums for en bar...

I går var vi ude og spise, ja det var jo Mors dag - det sted der har den bedste salatbar en nu engang Hereford, og så må man jo sige at de har nogle gode bøffer.
Min datter der normalt ikke er til kød er lige gået på en "nu skal jeg spise proteiner kur " så stedet var jo helt perfekt. Hvis du aldrig har været der skulle du gøre det engang hvor du lkommer forbi, det er et koncept som så meget andet, men det er godt .
Til trods for at vi ikke tog den største bøf så kunne vi ikke kæmpe os gennem den vi fik, måske fordi vi havde spist lidt for meget salat, men vi blev udstyret med en Dog bag så Hugo blev meget meget lykkelig da vi kom hjem, han kunne have klaret begget bøffer uden at vi havde spist af dem
Nu sidder jeg lidt og drømmer om den salatbar, her kan vores kantine altså ikke lige være med :)
Når jeg får fri skal der hentes maling til haven, ja det er ikke græsset der skal males grønnere, men det murværk der omkranser haven skal males i en koksgrå farve, jeg har lige en ide i mit hoved om hvordan det vil komme til at se ud.
Vi har selv tilbudt at male det, vores boligselskab betaler gildet.
Vi har også fået bestilt en hvid havelåge og i næste uge kommer der nye møbler - nu mangler vi bare en parasol, så bliver der så flot.
Kan I have en dejlig mandag...

2 kommentarer:

 1. Kære Pernille

  Jeg drømmer med :) Der er bare ikke meget, som kan hamle op med en god salatbar. Elsker det - kan sagtens undvære kød, hvis man kan gå amok i sådan nogle lækkerier. Selv om en god bøf nu heller ikke er at foragte;)
  Knus Hanne

  SvarSlet
 2. En god salatbar er ikke til at kimse af... :o)
  Og det lyder også godt med have-projektet...nu mangler vi så bare lige det gode vejr... :o)
  Knuss og tanker .. :o)

  SvarSlet