fredag den 7. maj 2010

Lidt velvære....

Efter at jeg fik en ny "veninde" ud i matematik på Youtube, så har jeg prøvet af finde mange sjove ting derinde.

Hjemme ved os giver vi meget massage og der er sørme mange tips til hvordan man kan gøre det selv inde på Youtube, det klip jeg viser her er blot et af mange. Jeg har bare prøvet at søge efter face massage, og der kom rigtig mange klip op.

Sådan som vejret tegner sig her i Odense så bliver det da lige en weekend hvor man godt kunne have lyst til at forkæle sig selv eller andre.

Jjeg har i tidligere indlæg skrevet om hvordan man kan lave sine egne bodyscrub og ansigtsscrub, man kommer jo rigtig langt med noget salt, sukker, honning, olivenolie, citron og kaffe du kan også kigge her.

Hugo har fået massage lige fra han var helt lille, har du lyst til at prøve at forkæle dit lille dyr så kan du også finde det på Youtbe, prøv at skrive dog massage !

Arbejdsdagen bliver lang, det er jo Mors dag på søndag og der er mange blomster der skal sendes afsted her fra Odense...

Kan I have en dejlig fredag

3 kommentarer:

 1. Tak for gode tips.
  Håber du bliver forkælet på Søndag :-)

  SvarSlet
 2. Jo tak skal du have Miri :)
  Knus og dejlig weekend til dig

  SvarSlet
 3. uha - ja du må da lægge vandret i de her dage! Min søster gør sig også i blomster - og mors dag må sige at være blomsterhandlerens højtid, sider hun :-) Husk at være god ved dig selv - ha en dejlig dag.

  SvarSlet