torsdag den 27. maj 2010

Mon han findes….

køkkenbord

Youtube har hjulpet mig rigtig mange gange, jeg har lært at hækle, strikke underlige ting , og forklare matematik.

Meget meget længe har jeg gerne ville have lavet min bordplade om i køkkenet. Jeg ønsker mig en drøm af hvide fliser man kan spejle sig i, lige nu der har jeg kun opvaskemiddelet i sodavandsflasken og det er jo ligesom ikke nok - og jo jeg kan godt finde ud af at ligge de der fliser, men de skal jo også ligges på noget, jeg forestiller mig at man gør det på en slags spånplade, griner jeg håber at der findes en total handymand på Youtube der kan hjælpe mig, for jeg tror ikke lige at jeg har nogen handymand til rådighed.

Bruger du Youtube til mange ting ….

5 kommentarer:

 1. du skal have far i vådfast finer...og så lime fliserne på med montagelim...siden fuge normalt, men spørg i Silvan....håber at ses den 5. kram

  SvarSlet
 2. *SS* Lige sådan en bordplade ku' jeg også tænke mig! Jeg ville bare sætte fliserne på den eksisterende bordplade...?!
  Godt projekt - dejligt med noget man vil sætte pris på hver eneste dag.
  Kh Rina

  SvarSlet
 3. HejPernille
  Min handymand har her vinter sat fliser på en bordplade(linoleum)Han gjorte følgende,pladen som fliserne skal limes på,skal slibes så den bliver ru,han border også huller i pladen til limen,forarbejdet betyder meget for, at få fliserne til side fast.
  God fornøjelse

  SvarSlet
 4. Supergod idé at lede efter det på Youtube - det havde jeg ikke tænkt på!

  Jeg bruger mest Youtube til musikvideoer og sjove/søde klip eller klip fra tv-serier eller film, som jeg overvejer at se.

  SvarSlet
 5. Aahhh Spånplade duer nok ikke i et køkken, da det ikke tåler vand, men en vandfastkrydsfiner kan bruges, hvis du vil lave en flisebelagt bordplade. En pæn handyman var selvfølgelig også em mulighed- Håber du får held af dit projekt på enten den ene eller anden måde.

  SvarSlet