onsdag den 12. maj 2010

En gang om ugen....

Vil jeg til at vise en kødløs ret her på min blog.
Det er ikke fordi at det er en madblog, min blog er en blandet landhandel. Jeg elsker kød - spiser gerne nogle store røde bøffer, men der er også meget kød jeg aldrig sætter tænderne i. Vi spiser meget kødløst herhjemme på 1. og den her lasagne er en af de retter der ofte bliver lavet. Vi er helt vilde med frisk spinat som jeg slæber til huse i store poser, det er lige før at vi får det på havregryn :) :)
Mit arbejdsliv er som altid heftigt - i går tog jeg mine 12 minutter for de næste 3 uger og på fredag tager jeg lige 12 uger mere, det er fairløsning der vil noget. Da jeg ikke har så meget tid, så kommer jeg desværre heller ikke rundt til jer alle og får lagt kommentarer, men jeg læser med !!!
Kan I have en dejlig dag selv om Danmark skulle blive dækket af regn - torden - blæst og jeg ved ikke lige hvad - en oplagt dag til hygge, boller og kakao for dem der måske lige er hjemme idag....

7 kommentarer:

 1. Vil sende varme og tørre tanker til dig, når jeg i eftermiddag vil hygge igennem med varm cacao og ...tja...måske en lille kage... :o)
  Knuss... :o)

  SvarSlet
 2. Ja det med kagen lyder absolut heller ikke dårlig, det kunne jeg også godt lige kaste mig over hvis det ikke lige var for mine sukkertal :)
  Knus og dejlig inde dag til dig

  SvarSlet
 3. Vi spiser også kødløst 1 gang om ugen, nogle gange 2.
  Desværre kan ham Kristian ikke li spinat, men den lasange lyder nu rigtig god...
  Her står den på shopping og indkøb til gæster, så det er noget af et trælst vejr.
  Ha en dejlig dag..

  SvarSlet
 4. MissMuffin jeg skal også have handlet ind på vejen hjem og du har helt ret det er slet ikke fedt i det her vejr, og det ser ikke ud til at stoppe

  SvarSlet
 5. Hej Pernille!
  Lasagne med spinat lyder godt, elsker spinat.
  Vi har også regnvejr, tyder lidt på det er landsdækkende.
  Hav en god dag.
  Knus.

  SvarSlet
 6. Pernille, hvis du beslutter dig for at starte en søgning på godt vejr, varme og sol så skal du ikke komme til Holland, her er for at sige det mildt et rigtig møgvejr, ØV. Rigtig god fridag i morgen.
  Knus

  SvarSlet
 7. Hej Pernille..... jeg har gennem lang tid fulgt din blog - nøøøøøj den er fed.... inspirerende;)

  Først nu har jeg fundet ud af,hvordan man kommentere.... ting tager tid hehe..... men flot flot, det du go til;)

  Og nu vil jeg lige tjekke den lasagne, meget lækker ser den ud....mums;)

  SvarSlet