fredag den 30. januar 2009

Dum fredag..Dagen i dag har da bare ikke lige været den heldigste fredag . Startede med at sidde to timer ved tandlægen, det var ikke ren fornøjelse. Nu er det overstået for denne gang, men jeg har da heldigvis fået to tider mere, så jeg har noget at se frem til :)
Da jeg kom hjem hilste Hugo mig velkommen med at brække sig , så han har også bare en offday. Han er blevet proppet med havregrød, og sover nu fredfyldt. Sidst men ikke mindst tabte vi i håndbold, men hatten af for Frankrig de spillede altså Weltklasse . Det er fint vi skal spille om bronze.
Ja det har været en lidt dum dag. . Skal lige ind og følge med i X-faktor, det er jo ren underholdning...

I morgen vågner jeg op til en ny og helt sikker dejlig dag.....

6 kommentarer:

 1. Hvem har dog taget dette glimrende billede af dig.

  SvarSlet
 2. Ja det skulle du bare lige vide. Nej det er nogle herlige billeder , de er faktisk begyndt at blive lavet omkring 1960,der vil komme flere her på bloggen. Mig skal du jo nok ikke regne med at komme til at se :)

  SvarSlet
 3. Der er en award og en udfordring dig på min blog

  SvarSlet
 4. Tusind tusind tak skal du have Conny, det er jeg meget glad for det er den første award som jeg får og jeg er glad for at du har tænkt på mig, det er dejligt for sådan en ny blogger som mig

  SvarSlet
 5. HM - Pernille - hvor har du tyvstjålet billedet af mig ???
  Jeg glæder mig til at se om du kan opfylde mappe 6 billed 6...Kameraet er jo helt nyt og du har jo nok ikke nået så mange billeder endnu vel ???

  SvarSlet
 6. Griner... ja det kunne da godt ligne dig. Jo kameraet er fra i går så der har jeg ikke så mange billeder, men jeg har jo taget med min mobil, så jeg har fundet frem til det billede jeg skal kommentere :)Men faktisk så har jeg et billede af samme dame hvor hun er ved at indfange en ko, det ligner dig på en prik, det sender jeg til dig...

  SvarSlet