1 kylling, 3 spsk olivenolie, ca 3 dl finthakket løg, 4 tsk karry, 2 ds hakkede tomater, 2 laurbærblade, 1½ tsk stødte nelliker, ½ bundt frik koriander, salt 1½ dl cremefraiche, ½ dl vand
Tilbehør basmatiris eller brune ris, ristede bananer, evt. finhakket rød peberfrugt, æble
Parter kyllingen i 8 stykker. Brun stykkerne i olien, til de er smukt gyldenbrune. Tag dem op. Svits løgene til de er klare. Drys karry i, svits lidt. Put tomater, krydderier og cremefraiche i . Læg kyllingstykkerne tilbage og pres dem godt ned i tomatblandingen. Læg låg på. Lad det simre en times tid og smag til. Server i et smukt fad. Drys med koriander. Pynt evt. med peberfrugt og æble.
Rist nogle bananer i lidt olivenolie eller smør og server dem sammen med.
rice and curry in a hurry, but no hurry in the corridor !!!
SvarSletThats is right
SvarSlet