fredag den 23. januar 2009

Gunvald... har du forladt mig ?

Ja nu er det altså ikke hver dag at jeg bliver forelsket , men det skete faktisk her for tre uger siden, for at være nærmere konkret en tirsdag aften – og det var i Gunvald – lækre lækre Gunvald. Kommisær Becks kollega.
Gunvald ( Mikael Persbrant ) og jeg har så haft et forhold to tirsdage i træk, hvilket har resulteret i at jeg er kommet alt for sent i seng. Jeg har ikke en dvd der kan optage, og videoen er aldrig blevet sat til efter flytningen, så hvis jeg ville have ham- måtte jeg tag ham direkte.
Jeg har så siddet to onsdage og været ret klatøjet på mit arbejde – men hvad gør man ikke når manden i ens liv nu er dukket op .
Nu går jeg så og tænker på om vores forhold er slut !!!
I tirsdags var Gunvald væk, måske var det fordi at der var en der hed Barak Obama der lige skulle være præsident i Staterne, - eller også er jeg bare blevet forladt.

Jeg venter med spænding - har vi en date på tirsdag!!!

5 kommentarer:

 1. Kan vi ikke deles lidt om manden i dit liv,men bare rolig han dukker op igen på onsdag og jeg glæder mig.

  SvarSlet
 2. Hej Conny - han er så lækker -så jeg deler gerne:)- og nu kan det da ikke blive onsdag hurtigt nok. Har været inde og kigge på din blog, den er meget inspirende for sådan en ny blogger som mig :)

  SvarSlet
 3. Kære Fru Persbrandt, jeg er sikker på at han ikke har forladt dem, mænd kan være nogle troløse nogle, men de vender som regel tilbage

  SvarSlet
 4. Gad vide hvor mange nullermænd han har i navlen - for det er dertil du når på ham...hi hi Hm - der er nu lidt Jens Otto over ham !!!
  Måske du skulle tage torsdag morgen fri - så du kan nyde den lækre steg...

  SvarSlet
 5. Griner .. der er rigtig meget Jens Otto over ham, det var også det første jeg lige tænkte på...:)og ja jeg håber sgu ikke at han nullermænd i navlen, jeg må have videoen til at virke så jeg kan tage ham når jeg vil :)

  SvarSlet