onsdag den 28. januar 2009

Så skal sprayflasken frem ....


Jeg faldt lige over det her billede, og så straks at de englelysestager der er på billedet, ja de står inde i mit skab. Anskaffet for flere år siden på et loppemarked for 10 kr. stykket. De er i messing og de har faktisk aldrig helt passet ind i mit hjem. Jeg har dog forsøgt at sætte dem frem et par gange til jul, det har bare aldrig virket .Nu skal de have en tur med sprayflasken - det kan jo aldrig gå værre end galt, og de er faktisk lidt sjove og så grimme at det er kitch !!!

Nu skal jeg bare lige beslutte mig til farven, jeg har indtil flere på lager....

4 kommentarer:

 1. Med hensyn til dine lysestager , vil jeg godt lige stille et spørgsmålstegn, er de nu så grimme. Jeg har selv to stående.

  SvarSlet
 2. HE HE der fik du den bette Pernille - jeg vil da også lige høre om de evt. ikke bare kunne være hvide behøvs' de være den skrækkelige orange fx ???

  SvarSlet
 3. Griner ja der var jeg da lige ved at komme i klemme der, nej Helle der er frit valg på alle hylder ud i farver, jeg har heller ikke besluttet mig endnu, men måske gul det mangler jeg i mit soveværelse :)

  SvarSlet
 4. Og til dem Fru Schufrí, nej lad De blot Deres lysestager stå, de passer fint ind i stilen hos Dem, og det er ikke fordi at de har et grimt hjem :)

  SvarSlet