fredag den 3. juli 2009

Dagen før...

Uha jeg kan mærke det i maven. Spændingen-forventningen-glæden, ja alt det der følger med nu dagen inden at Tour de France går i gang.
Jeg kan også mærke fustrationen over at skulle sidde her på mit job, mens den ene etape efter den anden bliver cyklet og jeg sidder her fordi at jeg ikke har kunnet få ferie.
Der er ikke mange der kan følge mig, og det forventer jeg heller ikke, men jeg er bidt af det cykelløb. Det bliver slet ikke dårligere af at Jørgen Leth er tilbage som kommentator. Jeg skal sidde og lade mig tryllebinde af hans sprog, mens han fører mig gennem Frankrings land og fortæller mig om skurke-helte-bedrifter-vandbærer-anekdoter.

Så indtil at jeg får ferie d.17 juli så er jeg den der tager går hjem hver dag, så hurtigt jeg kan

Skal jeg så bare sidde med hovedet dybt begravet i skærmen - nej det skal jeg ikke, jeg er skam kreativ samtidig med. Så jeg har fundet en hel del frem jeg skal lave, igår så jeg en uro hos Losarinas mor , og den skal jeg da have lavet.
Der er da også hviledage... griner og der skal jeg have fundet en stol i en genbrugsbutik, Hugo mangler lige en ting til at kunne hoppe op på så han kan kigge på gadelivet nede ved Cecilie

Jeg er sikker på at han flytter hjemmefra hvis jeg kaster mig over det her - hvilket også er lidt for meget, men sjovt ser det ud

Hm ja og hvad så med idag - jo jeg skal jo lige jobbe, og så står Cecilie klar med grillen når jeg kommer hjem.


Kan I have en dejlig fredag ...

16 kommentarer:

 1. Kære Pernille
  Jeg er også vild med Tour de France, og skal bestemt også se en stor del af det, jeg er ikke så fjollet med de flade "dovne" etaper, men bjergetaper, da sidder jeg nærmest helt inde i skærmen.
  Den første gang jeg prøvede, at male billeder, var under et Tour de France, så ja, man kan sagtens være kreativ imens det hele foregår.
  Knus
  Vibeke

  SvarSlet
 2. Kære Vibeke, jeg giver dig ret de dovne etaper er ikke helt så spændende, men når Jørgen Leth kommentere så får man så meget historie serveret på de her etaper :)
  Ja kreativiteten stiger ligefrem under Touren :)

  Knus og dejlig dag

  SvarSlet
 3. Kære Vibeke, jeg giver dig ret de dovne etaper er ikke helt så spændende, men når Jørgen Leth kommentere så får man så meget historie serveret på de her etaper :)
  Ja kreativiteten stiger ligefrem under Touren :)

  Knus og dejlig dag

  SvarSlet
 4. Jeg glæder mig også til Leth is Back. Han har en skøn evne til at fortælle når der ikke er den store bevægelse i feltet.Jeg skal 1½ måned til Frankrig til efteråret, så også af den grund er det spændende.
  Skamlen er nu ikke dum, jeg har nogle 6-kantede stående, der venter på at blive betrukket med korsstingsbroderier.

  SvarSlet
 5. Øv at du ikke kunne få ferie !
  Hvilken skammel !
  Altså efter :-)
  Godt Datteren står klar med maden efter din lange varme arbejdsdag.
  Håber jeg må se din uro .

  SvarSlet
 6. Kære Pernille
  Tour de france er jeg nu ikke så vild med. Vil hellere en tur til France, men Nordkap står også på ønskelisten.

  Fin-fin skammel, og hvorfor er det så lige, at det er blevet så vanskelig at finde korstingsbroderier - især dem fra H.F.............
  Knus
  Manna

  SvarSlet
 7. Hej Pernille. Her kan jeg slet ikke følge dig :-) første gang, siden jeg fandt dig. Tour de France er ligesom lidt i vejen her hjemme. Manden sidder fast foran skærmen - tysser og er ofte "lang væk" værst er det, når vi har ferie i samme periode. Her kan jeg fortælle, lange sjove historier hvor han har glemt alt omkring sig, også sin familie som dermed måtte sove i vådt sengetøj :-) men ok, sandt at sige er jeg lidt vild med Leth´s måde at dele sin viden og arrangement. Hans ord under Touren fanger også mig lidt.

  SvarSlet
 8. Jeg kan også godt lide og se Touren. Vi gør det gerne i fælles skab herhjemme og som du selv siger er det godt Leth er tilbage.
  Også god fredag til dig.

  SvarSlet
 9. Jeg fulgte en del med i Touren for nogle år siden, men da dopingskandalerne for alvor begndte at rulle, stoppede jeg med det. I forvejen er min omgangskreds aldeles uinteresseret i sport, så det er begrænset, hvem jeg kunne tale med det om :-)

  Det er nogle spændende billeder, du har lagt op - jeg er helt pjattet med den skammel!

  Hav en dejlig weekend :-)

  SvarSlet
 10. Uha alle dem, der griller for tiden - jeg skal bare have lidt koldskål når jeg kommer hjem, tror jeg. Først fri kl 18. Og her er MONSTER varmt - forstår ikke hvad folk vil på biblioteket....

  Tour'en mistede jeg lidt for dengang doping virkelig kom frem i lyset. Men jeg zapper da forbi og tager lidt tekst-tv af og til. God ide med at lave de kreative ting samtidig.

  GOD fredag aften,
  knus

  SvarSlet
 11. God fornøjelse med touren - hvem skal vi heppe på Pernille? Skøn grøn skammel - den kunne jeg lige bruge her ;-) Knus

  SvarSlet
 12. Rigtig god fredag også til dig, Pernille!

  Jeg håber, du overlevede den kvælende hede på jobbet - men nu kan du nyde Tour de France og Jørgen Leths smukke og forførende stemme. Jeg har kun set det sporadisk gennem årene - men alene for Jørgens Leths stemmes skyld kunne jeg godt finde på at tænde for tv'et :-)

  Varme klem!

  SvarSlet
 13. Det sjov, at dit indlæg handler om Tour de France ,vi her lige sider her ved aftensmaden og talt om det,for selv føldig skal vi da følge det fra start og til det slutter
  God weekend til dig

  SvarSlet
 14. ÅÅh.. Pernille - hver gang jeg har læst dine blogindlæg hvor sød en person du må være.
  Jeg jobber også i dag - jeg mangler nu ikke Tour de France, men blot at stikke fødderne i saltvandet nede ved stranden. Når der er så godt vejr er der ikke så meget at lave, så tiden går langsomt.

  SvarSlet
 15. Tusind tak for alle jeres kommentarer til Tour de France.

  Jeg kan se at der er nogle af jer der også følger med...

  Min interesse for cykelløbet har ikke ændret sig trods dopingsager og hvad der ellers har været. Det er en ærgelig ting. Løbet i år bliver den sportsbegivenhed hvor der vil blive testet mest nogensinde.

  Ja og hvem skal man så holde med. der er jo mange. Er man til den samlede vinder, elsker man dem der kæmper i bjergene, eller er man en springertype :) for mit vedkommende er jeg fuldstændig ligeglad med om det er en dansker eller ej. og jo jeg har da nogle som jeg hellere ser vinde end andre, men det er selve dramatikken i løbet der tiltaler mig, ikke den endelige vinder. :)

  Lis jeg må jo erkende at jeg har det ligesom din mand, og jeg er da sikker på at det giver nogle problemer rundt omkring :)

  Tak House i Hou for din søde kommentar til mig .

  Kan I have en rigtig dejlig lørdag alle sammen.

  Knus

  SvarSlet
 16. Hold nu op den blev skide flot den stol..
  Jeg er vild med den farve.. :-)

  SvarSlet