fredag den 24. juli 2009

Forelsket kan man altid blive ...


Og det er jeg blevet i den her stickers der ligner blomsten Perler på snor. Jeg ved bare ikke hvor jeg kan få den, er der nogle af jer der har set den rundt omkring på netbutikkerne.
Den ville da lige gøre noget godt i mit køkken .

De "gamledags " grydelapper dem må jeg også have lavet. Det hæklede net til poser har jeg også ejet for mange år siden . Ja hvad man dog ikke kunne have gemt, men det er nok lidt andre farver der er oppe i tiden i dag.
Man skal heller ikke gemme alt, så bliver rygsækken for tung. Hver gang jeg sætter en ny ting frem, tager jeg en væk, ellers ender det i kaos for mig her på 1.
Fik lige lavet et "billede" mere i dag, nogle sutsko jeg var begyndt på for længe siden blev også gjort færdige, og en hvid vest jeg havde strikket til mig selv, blev snuppet af Cecilie da jeg havde syet den sammen :)

Nu har jeg kun mit" brodere vinduer" tilbage på mine små huse, og så er jeg ellers ved at hæfte jeg ved ikke hvor mange ender på mine hexagoner. Så der ligger ikke så mange ufærdige projekter mere, med undtagelse af en stribet vest :)

Nu hvor mørket er ved at falde på skal der pyntes til fødselsdag i morgen.

Kan I have en god aften....

5 kommentarer:

 1. Du får rigtig afsluttet en masse ting og givet plads til nye drømme og ideer.
  Ha en rigtig dejlig fødselsdag :-)

  SvarSlet
 2. Sikke nogle dejlige billeder med ramme, du har lavet. Tigeren med paraply er slet ikke til at stå for :-)
  Rigtig god fødselsdag for Cecilie!

  Klem ;O

  SvarSlet
 3. Tillykke med Cecilie! Håber hun får en skøn dag sammen med hendes mor og hvem ved hvad ellers der skal ske :P det er nogle rigtig flotte rammer du laver. Skønt at høre du har fået afsluttet nogle projekter - for så er der jo plads til nogle nye.. Knus og rigtig god dag til jer.

  SvarSlet
 4. Tak skal du have Miri, ja man skal afslutte noget inden at man kan komme videre :)

  Knus

  Madame det billede er jeg helt fjollet med og jeg skal have det i kæmpe stort til min stue. indtil det sker må jeg kigge på det her i den lille udgave.
  Knus

  Anette jeg havde så meget ufærdigt liggende og jeg kunne ikke bare begynde på nyt hele tiden :) så det var dejligt at få det gjort.

  Knus

  SvarSlet
 5. Jeg elsker lille sorte Sambo - har du bogen på fransk?? Jeg kunne godt tænke mig at lave noget lignende, jeg skal til Frankrig en måned i efteråret og vil bl.a. prøve at sælge nogle ting på markederne rundt om "min" by???

  SvarSlet