tirsdag den 14. juli 2009

En hundeudfordring...

Efter Hugos operation skal han til at aktiveres på en anden måde end før. Jeg har derfor investeret i en bog med hundetricks ,der skulle give kloge mennesker baghjul.... ja det står der.
Hugo skal til at bruge sin hjerne, selvfølgelig skal vi stadig gå de lange ture med ham, men det er slut med agility og den slags.
Gulddrengen kan de mest almindelige ting ,dæk, sæt, vente, på plads, og skrue låget af
sodavandsflaser , men han har aldrig kunne give potte, så jeg tror at vi får meget udfordring her - hvis ALT skulle gå galt var der trods alt en frisbee med - den syntes han er sjov- så pengene er ikke helt spildt.... smiler.

Nu lyder det som om han er lidt dum, det er han faktisk ikke, jeg har haft lånt nogle aktiveringsspil til ham af en kollega ,dem regnede han ud på ganske få minutter, derfor var det spild af penge at købe dem.

Nu vil Hugo og jeg lave et enkelt trick - så er det dynerne der kalder..

Godnat....

7 kommentarer:

 1. Kære Pernille
  Hvor er han bare skøn!
  Hunde er ofte meget kloge, jeg havde, da jeg var ung, en hund, der bare fattede alt, men den var nu ikke altid lige elsket, for den sladrede til mine forældre, når jeg ville ud om aftenenen, så den ødelagde nogle aftenture:)
  Knus
  Vibeke

  SvarSlet
 2. Jeg vil altså ikke fortælle Rufus, at han er bagud. Han kan ikke skrue låget af sodavandsflasker (endnu). Så dér er Hugo et hundehoved foran :O)
  Hugo er vist vant til at bruge sin hjerne, når han har regnet pointen ud i et par aktiveringsspil på få minutter :-)
  Knus

  SvarSlet
 3. Hej Pernille
  Synd for Hugo at han ikke kan være med i så stort omfang som før..
  Hvis du har mulighed for det, så skulle det også være enormt godt at træne sin hund i at gå spor.
  Jeg kender til en del der bruger det og deres hunde er helt udmattede bagefter.
  Knus

  SvarSlet
 4. bare han ikke drikker sodavandene :P Pernille hvad med noget spor træning? Han er jo en jagthund og vil garanteret elske det. Når vi er til træning er det bedste vi kan gøre for Kenzo at gå et LANGT spor - rigtig langt helst. Det kan både være et mad spor og et spor med genstande f.eks. træpind. Han elsker det og det er det der kan gøre ham mest træt når han får brugt snuden rigtig godt. Løb og leg kan ikke trætte ham på samme måde. Han har ikke sådan en aktiveringskugle han må bruge? God dag til dig og Hugo - Knus

  SvarSlet
 5. Sikke en god idé at udfordre ham på en anden måde nu - det lyder som en spændende bog! Jeg kender mest til hunde fra min fars Simba, og det eneste, han kan, er at give pote og at tigge ved bordet ;-)

  Klem og god onsdagdag til dig!

  SvarSlet
 6. Sikke et dejligt billede af Hugo, hvor ser han sød ud :-)

  SvarSlet
 7. Kære Vibeke, en sladrende hund det er ikke godt :) vi har også altid haft hund da jeg var barn, det er nok derfor at det er svært at undvære i dag :)

  Knus

  Nej Lone det går ikke at du giver Rufus en nedtur :)
  ja han er faktisk ret kvik :)
  Knus

  MissMuffin det er lidt synd, men det vi skal holde ham fra er at løbe hurtigt og springe ellers må han godt mange ting. Helt sikkert skal vi til at gå spor med ham :)
  Håber ikke at Emma er til salg længere ... griner.
  Knus

  Anette, han drikker dem hvis han får fat i dem..... griner. han har kunnet lige siden at han var lille og det tager ikke mange sekunder... griner.
  Vi er begyndt at øve i at gå spor med ham, vi er begyndt på madspor og han er rimelig god til det. Vi ved godt hvad ferien skal bruges ¨på.... smiler
  Knus

  Madame jeg havde da helt glemt det med at tigge ved bordet.... det er Hugo rigtig god til..... griner


  MrsCakeaholic han er også en lille nuttet en.
  Knus

  God onsdag til jer alle.

  SvarSlet