lørdag den 18. juli 2009

Jubiii.....

Så er min ferie begyndt. Der har ikke været noget skybrud her i Odense. Lige nu regner det ganske svagt, for min skyld kan det regne, tordne, eller sne, det betyder ikke noget. Jeg har ferie- tid til at komme ned i tempo, og lave nogle af alle de ting jeg så gerne vil, men som jeg ikke helt har tid til i min hverdag. Der ligger rigtig mange projekter og ideer klar på mit skrivebord.

I aften skal jeg have besøg af en veninde, vi skal have nogle italienske specialiteter, så om lidt vil Hugo og jeg tag regntøj på, ja han har også et regndækken, og gå ud og handle.

Hvad skal du lave i dag....

16 kommentarer:

 1. Godmorgen, Pernille!

  Det må være så dejligt, at du har ferie nu. Rigtig god lørdag og venindehygge - det lyder sødt og praktisk, at Hugo har et regndækken :-)

  Varme klem!

  SvarSlet
 2. Tak og godmorgen til dig også Madame.
  Ja det kan være praktisk med sådan et dækken når man har den slags hår som Hugo har.

  Du må også have hygge med de gæster du skal have i morgen :)
  Klem

  SvarSlet
 3. ...Rigtig god ferie Pernille...nyd den i fulde drag :-)

  SvarSlet
 4. Jeg er ved at lukke kufferten efter en dejlig, lang ferie i Jylland. På mandag skal jeg på jobbet igen. Tre uger er fløjet afsted.

  God ferie:)

  SvarSlet
 5. God ferie Pernille..
  jeg skal ikke lave en dyt, udover lige hvad der falder mig ind..
  Lige nu hækler jeg kager..

  SvarSlet
 6. Godmorgen Pernille
  Min ferie er desværre slut nu, mandag står den på arbejde igen, derfor skal jeg bruge dagen på rengøring, og så lave mit skur som forhåbentlig er blevet regntæt...
  Rigtig god ferie til dig....Knus

  SvarSlet
 7. Ferie, ferie, ferie !!!!
  Her regner det også langt om længe. En blød og blid sommerregn, der falder lunt på mine bare arme. Måtte gå ud i det :-)

  SvarSlet
 8. Det er dejligt at høre, at du endelig har ferie. Håber du får nogle afslappende uger. Vi skal slappe af i dag. Strikke, vaske en smule og ellers bare hygge os i dag. Det regner en hel del her i Århus så vi gider ikke en masse udendørs aktiviteter. God lørdag - lyder skønt med venindebesøg. Knus

  SvarSlet
 9. Hej Pernille. Jeg ønsker dig en super ferie og en dejlig weekend. Jeg selv skal opholde mig i venindens lejlighed, trænger til lidt ro og fred :-)

  MED strik og tv.

  Glæder mig til at høre mere om dine projekters art.

  Knus Henriette

  SvarSlet
 10. Det lyder da som en hyggelig måde at starte ferien på... Både med regnvejrstur, Hugo og dig i praktisk påklædning...og venindebesøg senere...:o)
  Min lørdag er stille og rolig...ikke noget der haster...skal måske sidde lidt mere ved symaskinen...har lidt mere stof der skal om sættes til puder (jeps, endnu en af mine svagheder) ;o).
  Rigtig god dag... :o)
  Knuss

  SvarSlet
 11. Hvor dejligt med ferie!
  Jeg bliver vidst nød til at have en uge i sensommeren også:)
  Emma har ikke noget regndækken- for hun vil bestemt ikke ud og få våde fødder og vand i ansigtet. Jeg tvivler på om jeg overhovedet kan få hende ud idag hvis det fortsætter med at regne så meget som det gør nu:)
  God lørdag- håber i får en hyggelig aften:)

  SvarSlet
 12. Rigtig god ferie.
  Jeg glæder mig til at læse hvad du udretter i ferien og måske kommer der også lidt nyt fra Odense :-)

  Knus fra Holland

  SvarSlet
 13. Skønt med ferie...

  Her har det regnet lidt, overhovedet ikke i de mængder der var lovet ;-)

  Er stadig i gang med "Ryd op i dit liv" projekter... der går sjovt nok lidt sport i det ;-)

  SvarSlet
 14. Rigtig god ferie til dig.
  Hvor er det nogle søde pipfugle på grenen. Er det stof eller papir, du har brugt?
  Min lørdag er gået med drillerier ved PC-en, da det ikke har været udendørs vejr. Genbrugsen skulle da også lige besøges, nu hvor dytten er hjemme.

  En hyggelig tøseaften til dig

  SvarSlet
 15. Jeg har brugt dagen på at tænke at om 2 uger starter vores ferie og nøj hvor jeg savner det og glæder mig helt enormt....

  SvarSlet
 16. Tusind tak for alle jeres ferieønsker til mig. I behøver slet ikke være i tvivl om at jeg nok skal komme til at nyde dem.

  til dig Manna så kan jeg sige at billedet her er fugle der er lavet af Rie Elise Larsen, de er lavet i papir, jeg har lavet nogle lignende med inspiration i dem her og de er også lavet i papir der er købt fra samme kunstner. man kan købe det papir rundt omkring på nettet eller man kan bare bruge det må nu selv har liggende. :)

  Knus til jer alle

  SvarSlet